maanantai 13. elokuuta 2012

Pöytäimuri, uusi rakkauteni!

Jee, tänään kävin koulun jälkeen postista hakemassa pakettini, kun tilasin perjantaina pöytäimurin geelikynsien tekoon. Ihanan nopea toimitus tälläkin kertaa! Pääsin heti testailemaan sitä, kun tein kynnet heti koulun jälkeen. En ymmärrä miten olen voinut elää ilman sitä, vähänkö ihanaa, kun pölyä ei ole pöytä täynnä. En kuitenkaan luovu hengityssuojaimista, mielummin suojaudun liikaa, kun liian vähän. Paketista löytyi vielä lisää tippejä, kun jotkut koot olivat laatikossani vähissä. Myöskin musta värigeeli tuli hankittua ja uusi tippiliima. Sain myös kaupanpäällisenä nail art -siveltimen, sydänstrasseja, tarroja ja hopeisia paljetteja. Ainiin ja 50 kappaletta banaaniviilojakin tuli paketin mukana varastoon. Kivaa, kun on uusia juttuja. ;)

Mutta kuitenkin nyt niihin kynsiin, jotka tein tänään. Sain suht vapaat kädet koristelun suhteen. Laitoin kynsiin vinosti kultaista glitteriä ja peukaloon ja nimettömään laitoin omia lempparitarroja sekä strassit. Kynsistä tuli kyllä ihanat. Eipä ole aiemmin kultaisia tullut tehtyä. :)


Meillä on koulussa taas sidontaa, joten kukkakuvia tulee taas joku päivä, mikäli kamera ei unohdu kotiin. :) Omien kynsien huoltokin on tässä joku päivä edessä, kunhan kerkeää. Huominen ilta menee ainakin kokeeseen lukiessa. Örr.. mielummin kyllä tekisin kynsiä, kun opettelisin leikkokukkien tieteellisiä nimiä. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti