keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kalansuomuille kyytiä

Kolme viikkoa kuluikin yllättävän nopeasti ja ihmettelin kyllä miten jaksoin katsella samoja kynsiä niin pitkään. Toisaalta en myöskään enää ymmärrä sitä, miten joskus jaksoin tehdä uudet koristelut kynsiini viikon välein, kun tuo sessio ei ole mikään parin tunnin juttu. Kolmessa viikossa kasvua tuli kynsiin aika reippaasti ja värittömällä lakalla sitten häivyttelin tuota kasvurajaa, jotta se ei häirinnyt niin pahasti. 
 
Kuvaa varten poistin tuon kynsilakan, jotta kasvu näkyisi selvemmin. Ilmaantumista ei tällä kertaa ollut kuin hieman etusormissa ja oikean käden peukalossa, mutta ne olivat sen verran pieniä, että ne sai hyvin viilattua pois, eikä No Linesia tarvittu. Kynnet olin tehnyt Ndedin 3-vaihegeeleillä.
Sitten siihen muutokseen, jonka kynnet kokivat huollossa. Meinasi lähestulkoon tulla itku, kun en keksinyt kynsiini mitään. Mikään hile tai värigeeli ei tuntunut kivalta, joten meinasin tarttua jälleen mustaan sekä hopeaan, kunnes päätin, että ei tällä kertaa. Päädyin sitten valitsemaan pinkkiä, kun huomasin hipelöiväni pinkkien glittereiden laatikkoa eniten. Sieltä valitsin sitten kynsilleni kaksi hilepurkkia, toisen tummempana ja toisen vaaleanpana. Kaivoin vielä värigeelien seasta Ndedin Neon Pink -värigeelin, kun halusin sitten kerralla oikein superpinkkiä. Tein huollon taas Ndedin 3-vaiheilla.

Levitin pohjageelin kynsiin primerin kuivuttua ja sen päälle vielä pari ohutta kerrosta Ndedin Milky Pink -rakennegeeliä. Aloitin sitten koristelut levittämällä kynsille ohuelti tuota värigeeliä ja yritin hieman häivytellä sen rajaa. Kovetin värigeelin ja levitin sitten hileet kynsille häivytellen. Lisäsin vielä toisen kerroksen hilettä kynsiin ja rakensin muodon.

Korjasin muuten myös muotilla tuon etusormen kammottavan kotkankynnen, joka tykkää taipua aina alaspäin. En onnistunut sitten saamaan muottia paikalleen ihan niin hyvin, joten hieman se jäi alaspäin taipuvaksi, mutta ei ole enää läheskään niin häiritsevä, kun se oli ennen...
Itse kyllä tykkään kovasti näistä kynsistä ja olen ihan tottunut jo tuohon väriin. Sisko vaan totesi nähtyäni kynnet, etteivät kuulemma ole ihan minun näköiseni. Se on kyllä totta, kun musta on enemmän minun juttuni. Nyt toisaalta on kivaa, kun kotona kynteni mätsäävät sisustukseeni. :D

8 kommenttia: