keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Leopardia akryylimaaleilla

Yksi kynsihuolto on taas tullut väsättyä ja tällä kertaa inspiraatiota lähdin hakemaan Rubicon Dream -blogista, josta löytyy aivan mahtavia stilettejä ja koristeluja. Kynsille päätyi siis tällä kertaa koristeeksi hopeaa ja pinkkiä glitteriä sekä leopardia. Rohkenin nyt kokeilemaan akryylimaaleja kynsiin, kun en tosiaan ole aiemmin maalaillut pahemmin mitään kynsiin. Pakotan itseni nyt opettelemaan. Ihan kelvollista jälkeä tuli, kun nämä kerran ovat ihan ensimmäiset itse maalatut leopardit. Treeniä treeniä nyt vaan, katsotaan, jos vaikka itsellekin maalaisi jotakin viikonloppuna, kun nämä kammotukset on pakko huoltaa. En tiedä sitten mitä keksin kynsiini, ideoita kiitos!

Voi hel... että käsi huusi kuolemaa, kun viilasin vanhat geelit koristeineen pois. Niitä kun oli sadassa kerroksessa ihan pohjalta asti ja pituuttahan näillä oli sen verran jo, että kaveri oli näyttänyt niille viilaa. Urakasta kuitenkin selvisin, tosin olin sitten vähän viilannut yhtä kynttä liikaa ja tippi oli reunasta ihan riekaleina :D Empä sitten lähtenyt sitä uusimaan, vaan korjasin sen puuttuvan palan tarramuotilla. Tulipahan nyt niihinkin koskettua. :) 

Elikkä siis levitin kynsiin ensin hieman vinosti pinkkiä glitteriä kerroksen, mutta en ihan kynnen kärkeen asti. Kärkeen laitoin samaan kerrokseen hieman hopeaa. Seuraavaan kerrokseen laitoin hopeaa lisää ja hieman pinkin päälle. Pari kerrosta rakennegeeliä ja viilaus, pölyt pois, desinfiointi ja kuiviin kynsiin koristelusiveltimellä ja mustalla akryylivärillä leopardikuviota. Viimeistelygeeli ja Cesarsin Sealing -geeli ja valmista!


6 kommenttia:

 1. Ooh miten kauniit! Ihan mun mieleen :--)
  xoxo Mella

  Ps. Millon otat tuon sanavahvistuksen pois? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Mitä hittoo onks mul joku sellane päällä!? Dääm, meen heti kattoo, meinaa vihaan sitä! :D

   Poista
 2. Joo, monet voi jättää kommentoimatta sen takia - jos jossakin blogissa on se :D Ei oo tainnu kukaan mainita sulle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo maininnu tosiaa kukaa ja en oo koskaa ajatellu et se on jonai oletuksena päällä. :D Mut nyt ei oo enää, luojan kiitos. :DDDDDDDDDDDD

   Poista
  2. Voi että kun naurattaa! :--DD Noh, suurempaa vahinkoo ei tullu!

   Poista
  3. Jep ja onneks sä uskalsit avata suus! :)

   Poista