keskiviikko 29. elokuuta 2012

Kynsiä ovista ja ikkunoista

Tein eilen kolmet geelikynnet, kaksi huoltoa ja yhdet sitten alusta asti. Kyllä tuli uni hyvin, kun puoli yhdeksän hujakoilla viimeiset olivat valmiit. Tänään ajattelin kuitenkin viettää "vapaapäivää" kynsistä. Tai no omat huutavat jo jotain väriä, joten saatan ehkä omiani huoltaa illalla. Tällä kertaa ne saavat kyllä muuttua stileteiksi, on niin ikävä niitä, kun niillä on kiva rapsutella. :D 
 
Eilen juoksin taas kiireellä postiin, kun tuli tekstari, että Diweissin tilaukseni on saapunut! Tilasin varastoon 50 ml rakennegeeliä, buffereita ja uuden 500 kappaleen boksin tippejä, kun en jaksa täyttöpusseja tilailla. Muutenkin tuossa boksissa on sellaisia pieniä kokoja, joita ei erikseen myydä ja niitä tulee käytettyä aika paljon. :) Lisäksi paketista löytyi koristeita, kolmea hiutalehilettä, tarroja, kultaisia tähtiä ja helmenpuolikkaita. Kolme viimeistä olivat kaupanpäällisiä ja miellyttivät minua kyllä kovasti. 
 
 
 

Nyt kuitenkin niihin ensimmäisiin kynsiin, jotka eilen tein. Tämä kaveri oli ihastunut minun kuivakukkakynsiin, joten tehtiin vähän saman tyylistä ja vieläpä samoilla väreillä. :) Kynsiin laitettiin siis koristeeksi kahta erilaista turkoosia glitteriä sekä kuivakukat nimettömiin ja peukaloihin (taas kerran siis niihin), kun minulla ei noita ollut tarpeeksi jokaiseen kynteen. Tarvinee varmasti hankkia lisää niitä. 
 
Nuo kynnet alkavat hipoa jo sellaista pituutta, että käsin tehty huoltoviilaus on yksi helvetti, kun se kestää ja kestää ja kestää ja käsi huutaa kuolemaa. Toisaalta, onneksi tällä ihmisellä ei ole ongelmia ilmaantumisen kanssa ja kynnet pysyvät todella hyvin, joten sen puolesta ei tarvitse ihan kaikkia geelejä viilata pois. :)
Postailen lisää kynsiä, kunhan vain saan kuvia käsiteltyä ja juttuja kirjoitettua. Tänään tarvitsee lähteä täyttämään työssäoppimisen sopimuspaperit, vähän jänskättää nähdä millaiseen paikkaan tällä kertaa olen menossa. Tuo harjoittelu on kuitenkin vain kahden viikon pätkä. Samalla, kun menen keskustaan taidan käydä hipeltämässä kaikkia Muumijuttuja Anttilassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti