perjantai 24. elokuuta 2012

Neon green

Tänään oli taas värigeelileikkejä, kun tein kahdet kynnet. Näihin ensimmäisiin haluttiin ranskalaisen manikyyrin tilalle jotain räikeää. Mikäs sen räikeämpää kuin neonvihreä värigeeli. Tämä oli yksi niistä värigeeleistä, jotka kotiutuivat tällä viikolla. Myöskin oranssia, sinistä ja punaista geeliä löytyy nykyisin, joten valinnanvaikeus meinasi taas iskeä. Autoin hieman ja valitsin kaverin puolesta tuon vihreän. ;) Tällä kertaa myös kynsiä lyhennettiin reilusti ja muoto muutettiin stiletistä neliskanttiseksi uuden työn vuoksi.
 
 Levitin värigeelin dotting toolilla pohjageelin päälle, jonka jälkeen laitoin muutaman kerroksen rakennegeeliä. Viilasin kynnet tasaisiksi ennen koristelua. Tarkoitus oli tehdä kukkia valkoisella värigeelillä, mutta en ollut niihin tyytyväinen, joten tilalle tein nimettömiin ja peukaloihin pisteitä dotting toolilla. Lopuksi vielä viimeistelygeelit kynsiin ja öljyä kynsinauhoille. Näihin kynsiin käytin myös tuota uutta geeliä viimeistelyyn ja kaveri saakin raportoida minulle ilmaantumisesta ja kynsien pysymisestä. :)
 
 
 
 
 

Toiset kynnet julkaisen sitten myöhemmin, mahdollisesti huomenna. Omien kynsien huoltokin tarvitsisi tehdä, kun kärsivät tämän viikon kouluhommissa. Niissä on kamalasti liimaa, naarmuja ja parista kohtaa geeli on lohjennut ja pelkään, että koko kynsi päättää sen seurauksena katketa. Muutenkin on sellainen olo, että stiletit takaisin! Taidan väsätä huomenna päivällä omat kynnet, kun ei kummempaa ohjelmaa päiväksi ole tiedossa. Keksispä vaan mitä tällä kertaa tekisi. Tylli kyllä houkuttaisi ja glitter ja värigeelit ja fimot ja tarrat ja ja ja...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti