torstai 30. elokuuta 2012

Keskiviikon tokat kynnet

Tosiaan keskiviikkona tein kolmet kynnet ja tässä tulisi sitten ne tokat. Kynsissä on tippipidennykset ja tällä kertaa musta ja hopea vaihdettiin punaiseen glitteriin ja peukaloa ja nimetöntä laitettiin koristamaan tarrat ja strassit! Saa nähdä toimiiko tuo Cesarsin viimeistelygeeli tällä kaverilla, jolla kynnet ilmaantuvat myös kovin helposti. Samalla, kun väsäsin niitä kolmansia kynsiä tämä kaveri mietti valmiiksi koristelaatikollani seuraavat kyntensä ja sitä seuraavat ainakin. Saa nähdä muuttuuko mieli huoltoon tullessa. ;)
Eilen tosiaan lähdin käymään Turussa, kun piti mennä täyttämään työssäoppimisen sopimus. Siinä ei kauaa mennyt ja ajattelin käydä hieman kattelemassa kaupoissa, kun keskustassa kuitenkin tulee harvemmin käytyä. Tai no Anttilassa piti oikeasti käydä hakemassa turkoosi kaitaliina, jos nyt kerran vaihdan tuon pinkin tilalle sitä. No tietenkään en voinut vastustaa ajatusta käydä hieman vaatekaupoissa vilkaisemassa tarjontaa ja tietenkin sitten muutamat vaatekappaleet löysivät tien kassalle asti.
Tosiaan joo lähdin sitten metsästämään valkoista pitsitoppia ja eihän sellaista mistään löytynyt. Menin sitten Seppälään katselemaan kynsijuttuja ja törmäsinkin sitten valkoiseen pitsitoppiin ja nappasin sen heti käteeni ja marssin sovituskoppiin.


Hintaa tällä oli 14,95 €

Olen jo kauan katsellut näitä tarroja. Varsinkin nuo tekstit ovat houkuttaneet siitä lähtien, kun jossain blogissa kenties niihin törmäsin!
Törmäsin H&M:ssä tuohon mustaan pitkään paitaan ja totesin, että taitaa jäädä ostamatta, kun ei kokoa löytynyt. Lähin sitten Hansaan katselemaan löytyisikö sieltä kokoani ja eipä löytynyt, tai sitten olen sokea. 9,95 euron hinta ja tuo paita alkoivat vaivata mieltäni niin pahasti, että kävin uudestaan ja nappasin koon 36 ja kävin sovittamassa. Hyvähän se oli ja eikun kassalle.
Vielä olisi yksi toppi jäljellä. Katselin tätä jo kesällä sillä silmällä, että TAHTOOOO, mutta siskoni totesi: "et sä tollasta osta". Jäi sitten ostamatta. Nyt sitten nappasin sen mukaani. Mielestäni tuo on oikein söpö!


Toppi 9,95 €Don't worry, blogini ei ole muuttumassa muotiblogiksi tai muuksi, kunhan nyt vain esittelin ostoksiani. Kivaa vaihteluahan tämä on?

2 kommenttia:

  1. Ihania ostoksia, itsekin ostaisin juuri tuollaisia juttuja, jos menisin nyt shoppailemaan :D xoxo Mella

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu mun ei tosiaan pitäny mitään ostaa, mutku....... :D Ei tollasia ihanuuksia vaan voi jättää kauppaan. :D

      Poista