sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Prinsessakynnet

Tein itselleni tässä sairastaessa kynsihuollon ja poikaystäväni nimesi kynteni prinsessakynsiksi. Johtuu varmasti pinkistä ja kimalluksesta, jota tällä kertaa kynsiltäni löytyy. Tällä kertaa siis ihan vain pelkkää glitteriä. Käytin kynsiin pinkkiä ja vaaleanpunaista glitteriä ja tällä kertaa halusin laittaa sen kynsille liukuvasti. Ei tosiaan flunssaisena ja ihan tukkoisena jaksanut lähteä kehittämään mitään hienouksia kynsiin. 
Jätin valkoisen värigeelin näiden koristelujen alle ja laitoin pinkkiä glitteriä kynsille kahteen kerrokseen, jotta väristä tulisi voimakkaampi ja se peittäisi paremmin tuota ranskalaisen rajaa. Vaaleanpunaisella glitterillä sitten häivyttelin rajan liukuvaksi. Alunperin oli tarkoitus lyhentää kynnet nysiksi työssäoppimista varten, mutta en sitten raaskinut kahden viikon takia. Toki, jos asiasta jotain huomautetaan lyhennän kynteni, mutta eivät nämä rajoita normaalia työskentelyä kyllä millään tavalla. Kuitenkin tällä kertaa viilasin kynsiä hieman pyöreimmiksi, jotta en raatelisi ketään näillä. :D 

Jos jaksan, niin voisin tuossa ensi viikolla hieman kokeilla jotai maalauksia näihin kynsiin, kun sain kaivettua akryylimaalit varaston uumenista. Muistin, että olin heivannut ne mäkeen, mutta onneksi en, kun taulujen maalauksen sijasta taidan nyt maalata kynsiäni. Nyt löytyy parempia ja kapeampia siveltimiäkin. Jos jaksaisi edes joitain kukkia ja leopardipilkkuja maalailla, niin se olisi jo edistystä. Sitä en sitten osaa sanoa, tuleeko niitä mahdollisesti erittäin onnettomia maalauksia näkymään vielä blogissani, mutta katsotaan! :)

8 kommenttia:

 1. Moikka :) ihania nää sun kynnet :) haluisiks tehä mulle joku päivä jonkinlaiset? Voin toki maksaa niistä :)!
  T: Tessa (kukkikselta) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laitaks vaikka sun puhelinumeron tonne mun sähköpostiin maranen@suomi24.fi? :)

   Poista
 2. Sulle on tunnustus mun blogissa:
  http://kunsii.blogspot.fi/2012/09/i-luuv-ur-blog.html

  VastaaPoista
 3. Uu! Toi huivi on ihana :D Haha!
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin arvasin, et sulta vois tulla tällanen kommentti. ;)

   Poista
  2. Uuuu, onpa söpön väriset! Yhdyn myös tuohon ylempään kommenttiin, huivikin on kerrassaan houkutteleva :D

   Poista