tiistai 10. syyskuuta 2013

Leopardia ja paljon glitteriä

Eilen aloitin sitten kirjoittamaan opinnäytetyötäni ja nyt on hirveä himo kirjoittaa sitä koko ajan. Sain eilen onneksi aikaseksi paljon ja tänään myöhemmin homma sitten jatkuu. Nyt kuitenkin postausta omista kynsistäni, jotka huolsin sunnuntaina. Voin myöntää tehneeni huollon hutiloiden ja se kyllä näkyy ainakin luonnossa todella hyvin. En jaksanut korjata vasemman käden etusormen kynttä, joka kasvaa alaspäin ja on aivan järkyttävä korpinkynsi. Oikeaan käteen tein kuitenkin etusormeen uuden kynnen, kun se oli kärsinyt sen verran pahasti, että viilasin sen viikko sitten lyhyeksi. Käytin omiin kynsiini Ndedin geelejä, kun ne taas pysyivät kolme viikkoa lähes ilmaantumattomina.

Ensin ajatuksena koristelujen suhteen oli tehdä pinkit ja maalata niihin leopardia. Päätin sitten kuitenkin lähteä vähän hurjemmalle linjalle ja tehdä oikein kunnon glitterkynnet hopealla, tummanharmaalla ja mustalla glitterillä. Glittereitä levitin aika reippaasti lähes koko kynnelle. Ihan kynnen kärkeen laitoin mustaa glitteriä, jota sitten häivytin tummanharmaalla. Tummanharmaan hileen häivytin sitten hopealla ja näin syntyi kiva liukuväri kynsiin. 

Leopardipilkkuja en jaksanut maalata geelin alle, joten vetelin ne sitten valmiiden kynsien päälle mustalla akryylimaalilla ja suojasin päällyslakalla. Näin sitten saan vaihdettua kynsiin vaikka seepraraidat, jos leopardi alkaa tympimään.


6 kommenttia: