sunnuntai 26. elokuuta 2012

Pieniä muutoksia vain

Huolsin tuossa eilen omat kynteni ja tällä kertaa ei mitään kovin radikaalia muodonmuutosta tapahtunut. En jaksanut viilata kynsiä millään stileteiksi vielä tällä kertaa ja mustan värigeelinkin jätin viilaamatta pois. Tykkäsin kuitenkin tuosta mustasta ranskalaisesta kovasti ja en olisi halunnut vielä välttämättä huoltaa kynsiä, kun sen ihmeempää kyllästymistä ei ollut tapahtunut. Kuitenkin peukalossa oli geeli haljennut sivusta jonkun kolautuksen takia ja pelkäsin kynnen puolesta. Myöskin joissain kynsissä oli työvälineistä koulussa tullut sellaisia naarmuja, jotka häiritsivät. 


Tällä kertaa vain hieman viilausta ennen uusia geelejä. :)

Nyt kerran, kun kynsiä huolsin niin päätin kuitenkin hieman vaihtaa koristelua. Levitin kerroksen mustaa värigeeliä kynsille ja vedin dotting toolilla sitä toiselta puolelta alas asti. Kuvasta selviää siis miten tein, jos tuo lause ei ihan aukene. :D Tylliä teki mieli, joten leikkasin siitä palat kynsille ja upotin geelin sekaan. Lisäsin vielä hopeisia microhelmiä ja pari kerrosta geeliä. Eivätpä nuo microhelmet kovin helmiltä näytä, kun viilasin aika urakalla kynsiä ja niistä puolet lähti mukana. Eli siis kynsillä on microhelmenpuolikkaita? :D No ihan sama, tykkään näistä kyllä, toki olisin tarkemmin voinut tuota värigeeliä levitellä.

Lopuksi lisäsin reilun kerroksen viimeistelygeeliä, kun tuo musta värigeeli jää yleensä helposti joistain kohdista mattaiseksi, jos ei tarpeeksi reilulla kädellä ja tarkkaan levitä viimeistelygeeliä. Itselleni en tuota Sealing -geeliä laittanut, kun koen sen turhaksi, kun huollan kuitenkin itse kynsiäni ja voin tehdä sen koska vain on tarve. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti