tiistai 7. elokuuta 2012

Kynsien muodonmuutos

Kuten aiemmin olen jo höpöttänyt, niin tuli aika lyhentää kynsiä koulun alkamisen takia. Kynteni alkoivat olla jo sen verran pitkät, että en pystyisi tekemään koulussa oikein mitään, kun jotenkin oli vaikea pitää kynääkin kädessä ja hyvä, että sain farkkujen napin kiinni. Meni eilen hermot sitten noihin raatelukynsiin, kun en ostoksilla ollessa saanut lompakosta kunnolla kolikoita pois ja kolikkoni levisivät hienosti lattialle yrittäessäni kaivaa niitä kouraani.
Tänään heräsin aikasin lyhentämään kynsiäni ja päädyin samalla sitten kokeilemaan jotain toista mallia vaihtelun vuoksi. Päädyin tällä kertaa neliskulmaisiin kynsiin, kun siitä on kuitenkin helppo vaihtaa mallia, kun alkaa kyllästyttää.
En sitten tiedä mitä päässäni liikkui tonkiessani koristeitani. Tartuin valkoiseen glitteriin, jossa on violettia hohtoa. Kaivoin myös leoparditarroja ja iskin niitäkin kynsilleni. Hyi en tykkää kyllä sitten yhtään lopputuloksesta. Tarrat olivat ihan suolesta... liian jäykkiä, paksuja, hajoavia ja kaikkea mahdollista. Lisäksi jossain ihmeen mielenhäiriössä tein kynsistä järkyttävän paksut ja muutenkin kammottavat. Tarrat törröttävät geelin alta ja kaikkea mahdollista. Saatte kuitenkin kauhistella näitä hirvityksiä. Ei ne kyllä tuossa kuvassa niin kamalilta näytä, mitä todellisuudessa ovat, joten mä taidan viilata tarrat pois ja kynnet ohuemmiksi ja muutenkin viimeistellä ne uudestaan. En kestä katsoa näitä! :D


Lobelian raatohan se siinä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti