torstai 23. elokuuta 2012

Ostoksia ja juhlakynnet

Tässähän näitä taas olisi. Muutama paketti taas kotiutui tällä viikolla ja mitän muutakaan niistä löytyi kuin kynsijuttuja. Pitkään on mieli tehnyt tilata kokeiluun tuo Cesarsin Sealing -geeli, kun sitä on tunnuttu kehuvan joka paikassa. Tämän viimeistelygeelin pitäisi vähentää tuota ilmaantumista ja on erityisesti ongelmakynsille. Saa nähdä osoittautuuko hyväksi hankinnaksi. Samoilla postikuluilla hankin sitten uuden kynsinauhaöljyn.
Fimokukkia ja strasseja. Vähän olin tuohon fimohyrrään pettynyt, kun aika paljon sellaisia kuvioita, joita tuskin tulee käytettyä.
Glittereitäkin tuli lisää. Kolme ensimmäistä tilasin ja kaksi viimeistä tuli kaupanpäällisiksi.
Koristeluihin vielä valkoisia tähtitarroja sekä siirtokuvia. Oranssi, vihreä, sininen ja punainen värigeeli tuli myös hankittua, kun olen nyt innostunut niiden käytöstä. Ennen kuvittelin sen olevan vaikeaa, mutta sama aika siinä menee, kun glittereillä sählätessä. Kirkkaita stilettitippejä löytyy nyt myös ja niille sitten piti hankkia laatikkokin. Lisäksi kolme tyhjää 5 ml geelipurkkia. Nuo manikyyritarrat tulivat kaupanpäällisiksi.
Kyllä nyt taas kelpaa tehdä kynsiä. Ensi viikolla on vielä etää ja huomenna vapaata, joten aikaa ainakin pitäisi olla. :) Eilen tuli tehtyä koulun jälkeen geelikynnet. Ei kyllä ollut kivaa, kun ukkosti niin, että ihan kuin olisi alkanut joku sota... kamala rytinä hyi. Piti sitten vehkeistäkin ottaa virrat pois, joten piti sitten ilman pöytäimuria viilailla tippejä. Onneksi se kuitenkin loppui siihen mennessä, kun alkoi geelien levitys. Olisin kyllä ollut tosi iloinen, jos olisi lamppu tai imuri hajonnut... En tosiaan ole mikään ukkosen ystävä.

Kynsiin on käytetty valkoista värigeeliä, punaista glitteriä sekoitettuna rakennegeeliin ja pieniä hopeita strasseja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti