lauantai 25. elokuuta 2012

Se perusranskis

Toiselle koulukaverillekin tein kynnet ja toiveena oli ranskalainen manikyyri. Kovin pitkiä kynsiä ei haluttu, mutta kuitenkin sai olla pituutta hieman. Mallipituutena oli oma luonnonkynsi, joten siitä lähdettiin liikkeelle. Osaan kynsistä tehtiin geelaus oman kynnen päälle ja osaan piti tehdä tippipidennys, kun olivat lohkeilleet. Hieman oli ongelmia tippien viilamisessa, jotta saisi ne näyttämään mahdollisimman paljon samalta kuin luonnonkynnet. Hieman noissa näyttäisi olevan eroja muodossa, mutta ei kuitenkaan niin silmäänpistäviä eroja ole.

Ranskalaisen tein siis valkoisella värigeelillä ja nimettömiä ja peukaloita (tälläkin kertaa) laitettiin koristamaan perhostarrat. Tarroja ei toivottu jokaiseen kynteen, joten mielestäni tuo peukalo ja nimetön ovat parhaimmat vaihtoehdot, jos haluaa vain pientä koristelua. :)

Tein tosiaan eilen kahdet geelikynnet putkeen ja näiden jälkeen tuli sellainen olo, että lisää! No en kuitenkaan omia viitsinyt siinä enää alkaa väkertämään, kun kaupassakin piti käydä ja touhuta kaikkea muutakin. Tänään kuitenkin oli vuorossa omat kynnet, mutta mitään kovin dramaattista muutosta ne eivät kokeneet. Siitä kuitenkin myöhemmin lisää, kun en ole vielä kerennyt kuvailemaan kynsiäni. Äitinkin piti tällä viikolla tulla laittamaan kynnet kuntoon, mutta menee taas kerran ensi viikkoon. Koitan tässä ideoita jo kynsiä, kun tosiaan saan tehdä mitä vaan, kunhan ei ole kovin räikeät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti