sunnuntai 19. elokuuta 2012

Musta ranskalainen

Kaikki glitterblingbling alkoi kyllästyttämään, joten omia kynsiä huoltaessa vaihdoin koristeluksi pelkän ranskalaisen manikyyrin, mustalla tietenkin! Levitin mustan värigeelin dotting toolilla ja smilelinestä tuli ihan kelvollinen jopa oikeaan käteen, kun vasurilla käsi täristen sitä tein. Melko alas asti kuitenkin jouduin mustaa geeliä levittämään, kun kynsipetini ei ole kovin pitkä ja en ole hankkinut sellaista geeliä, jolla saisin sitä hieman pidemmäksi naamioitua.

Ensi kerralla voisikin sitten taas laittaa kynsille jotain värikästä ja varmaan tarvitsee niitä myös hieman lyhentää, kun tuntuvat taas hieman liian pitkiltä. Toki se voi johtua muodosta, kun ennen oli stiletit ja nyt on neliskanttiset. Himoitsen tällä hetkellä taas kerran uusia värigeelejä ja muutama uusi onkin tulossa ja myös tyhjiä geelipurkkeja, että voin tehdä omia sekotuksia. ;) Haluaisin myös akryylimaalit, jotta pääsisin harjoittelemaan maalaamista. Blogeissa näkyy niin ihania akryylimaaleilla koristeltuja kynsiä, että itsekin tahdon!

Kauhea kynsientekohimo taas, kun äidin piti tulla pitkästä aikaa ottamaan geelikynnet, mutta se meneekin ainakin ensi viikkoon. Äidin kynsiin on kiva kokeilla kaikkea ja en yleensä anna hänen edes päättää mitään värejä. Nyt kuitenkin lupasin, että hän tulee saamaan ranskalaisen manikyyrin, kun sellaisen hän haluaa. Toki meinasin sitten koristella sitä. ;)

Yritin tällä kertaa sitten kuvailla kynsiäni hieman enemmän ja ottaa vähän erilaisia kuvia. 


On tuo peukalon kynsi kasvanut tipin alla jo kivasti, kun se katkesi joskus tuossa kesällä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti