maanantai 25. helmikuuta 2013

Uuden geelin kokeilua

Tilasin viime maanantaina Mereneidiltä hieman kynsijuttuja. Viimeksi tilasin geelisiveltimen Artist 2 ja rakastuin siihen, joten olihan sille tilattava kaveriksi Artist 4. Oikeastaan koko tilauksen tein, koska halusin tuon elastisen/joustavan rakennegeelin testiin. Lisäksi pölyharjat huusivat kuolemaa, joten niitä kotiutin kolme kappaletta. Tänään sitten tuli postista ilmoitus, että ovat noudettavissa ja sopivasti sisko oli tulossa kynsihuoltoon, joten pääsin heti testailemaan.

Sisko valitsi hileistäni yhden hempeän vaaleanpunaisen ja halusi sillä ranskalaisen. Mielestäni kuitenkin hile sopi paremmin hieman häivytettynä kynsille, kun on suht huomaamatonta. Sain sitten luvan tehdä rajasta liukuvan ja ehdotin viel pieniä strasseja ja niitä sitten laitettiin nimettömiä koristamaan.

Näissä kynsissä on nyt luonnonkynnen geelaus ja sen tein käyttämällä Mereneidin Kwik-soak alusgeeliä sekä tuota uutta joustavaa rakennegeeliä. Geelit levitin tuolla Artist 4 siveltimellä ja kyllä olin tyytyväinen siihen. :)

8 kommenttia:

 1. Ihanan hempeät kynnet!
  Oon ettinytkin hyvää geelisivellintä ja siinä ohessa tilannut pari huonoa. Pitänee kokeilla seuraavaksi noita Mereneidin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 suosittelen kyllä kokeilemaan kun ei noilla hintakaan ole paha ollenkaan!

   Poista
 2. Tosi kauniit ja siististi tehdyt! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen kyllä itsekin tyytyväinen näihin. :)

   Poista
 3. Hei, voisitko kertoa näiden ihanuuksien teon vaihe vaiheelta ja aine aineelta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmm näistä on jo aikaa, mutta siis karhennetulle kynnelle levitin primerin ja sen jälkeen ohuelti Mereneidin Kvik-soak alusgeeliä. Rakensin kynnen Mereneidin joustavalla rakennegeelillä, joka on siis myös 1-vaihegeeli. Levitin glitteriä siveltimellä kovettamattoman geelin päälle häivyttäen. Levitin vielä pari ohutta kerrosta rakennegeeliä, että hileet hautautuivat kunnolla ja viilasin kynnet. Laitoin kerroksen tuota rakennegeeliä vielä buffatulle kynnelle. Putsasin tahman pois neoamiseptilla.

   Poista
 4. Kynnet ovat kokonaan aika pinkin väriset, onko tuo mereneidin joustava rakennegeeli pinkahtavaa?

  VastaaPoista