lauantai 5. heinäkuuta 2014

Rokkikynnet Ruisrockiin

Maanantaina tuli tehtyä pitkästä aikaa kunnon rokkikynnet, kun kaveri halusi kyntensä kuntoon Ruissia varten. Hän oli katsellut kynsikuviani ja bongasi sieltä kiinnostavat koristelut. Kyseessä oli itselleni tehdyt hopeiset leopardikynnet, mutta kaveri toivoi niihin lisäksi vielä jotain pinkkiä. Kuitenkaan mitään ulkonevia koristeita ei haluttu, joten strassit ja muut saivat jäädä laatikkoon ja aloin pohtimaan muita vaihtoehtoja.

Aikani siinä pohdittua ja kaikenlaisia hilejuttuja mielessäni pyöritellen keksin, että laitetaampa sitten sitä pinkkiä niihin leoparditäpliin. Ehdotukseni hyväksyttiin ja sopivasti löytyi vielä pinkki akryylimaali, niin ei tarvinut alkaa sekoittelemaan.
Kynsistä ei tehty mitään hirmupitkiä, vaan niihin laitettiin kyllä pituutta, jotta koristelutkin näyttäisivät joltain. Kuitenkin tuo hileliuku on tehty kolmella värillä ja parhaiten se tulee esiin pitkissä kynsissä. Pituutta laitettiin siis tipeillä ja ne viilattiin teräviksi ja voi jestas siinä oli hommaa, en muistanutkaan. Sen verran harvoin kuitenkin näitä tulee muille tehtyä. 

Geeliksi näihin kynsiin otin Mereneidin kirkkaan vaaleanpunaisen rakennegeelin, kun huomasin sitä olevan laatikossa kaksi avaamatonta purkkia. Hileet laitoin siis rakenteen alle ja maalaukset tein viilauksen jälkeen buffatulle pinnalle. Käytin siis pinkkiä ja mustaa akryylimaalia ja ensin maalasin pinkkejä täpliä kynsiin sinne ja tänne, jonka jälkeen annoin kuivua ja tein reunat mustalla maalilla. Laitoin vielä pari ohutta kerrosta geeliä niiden päälle suojaksi.4 kommenttia: