torstai 6. joulukuuta 2012

Uusien geelien kokeilua

Hyvää itsenäisyyspäivää! Tänään sain huollettua omat kynteni ja tietenkin päätin kokeilla itselleni tuota Ndedin Make up -geeliä sekä tuota peittävämpää vaaleanpunaista geeliä. Tein tällä kertaa ihan perinteisen ranskiksen, kun en jaksanut alkaa pohtimaan mitään koristeluita. Jouluksi sitten taas jotain kimallusta. Ranskalaisen tein valkoisella värigeelillä.
Halusin kuitenkin jotain koristelua kynsilleni ja laitoin sitten valmiiden kynsien päälle kynsitarrat ja pari kerrosta päällyslakkaa. Ihan suolesta nuo tarrat taas, kun repsottavat jo nyt, vaikka kuinka yritin liimata ne huolella. Ei näistä tullutkaan niin kivat kuin kuvittelin. Aluksi liimasin tarran vain nimettömään ja totesin, että on tylsät. Laitoin sitten niitä kaikkiin kynsiin ja jotenkin överiksi sitten meni. No onneksi nämä saa nopeasti pois, kun ei tarvitse viilata, pelkkä kynsilakanpoistoaine riittää.
Sain Ndediltä muuten sen puuttuneen värigeelinkin ja hain sen tänään äitiniltäni. Samalla otin mukaan Pretty.fi:stä tilatun Lily Lolon meikkipohjan sekä uuden kabukin. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti