maanantai 19. elokuuta 2013

Takaisin omalle mukavuusalueelle

Kolmisen viikkoa lensi taas siihen tahtiin, että oikein hirvittää. Elikkä siis omien kynsieni huoltoa olisi jälleen luvassa. Kynnet pysyivät taas oikein hyvin, ainoastaan oikean käden peukalo koki kovia ja oli ilmaantunut lähes kokonaan. Tuokin tapahtui vasta viimeisinä päivinä onneksi. Kynnet alkoivat muutenkin hipoa sellaista pituutta, että tottumattomana oli hankalaa kirjoittaa koulussa kynällä ja muutenkin kolauttelin niitä jatkuvasti johonkin. Eilen sitten tartuin viilaan ja lyhensin kynsiä aika paljon. Oudolta ne kyllä vielä tuntuvat, kun viilasin kärjet jälleen aivan törkeän teräviksi. Tällä kertaa ei tullut otettua kuvaa ennen huoltoa.

Koristeluita mietin lähes pääni puhki. Päädyin kuitenkin mustaan ranskikseen tällä kertaa, kun viime kerrasta on kuitenkin jo aikaa. Tein sen mustalla Ndedin värigeelillä ja jestas se oli hankalaa tehdä itselle tällä kertaa. Vasurilla oikeaan käteen väkertämisessä meni sitten totaalisesti hermot ja smile line jäi melko epäsiistiksi, mutta olkoon nyt noin. Ei onnistunut mitenkään siveltimellä sen siistiminen, aina pyyhin liikaa tai liian vähän. :D Halusin kynsiin myös vähän väriä, joten valitsin violetin glitterin, jota levitin mustaan kärkeen hieman pienellä koristelusiveltimellä.
Menee varmaan tovi tottua kynsien koristeluun, kun on muutos pinkistä tähän aika radikaali. Kuitenkin tämän mustan kanssa olen enemmän omalla mukavuusalueellani ja kynnet ovat huomattavasti enemmän omaa tyyliäni. Violetti hilekin mätsää kivasti silmälaseihini ja tuosta aiheesta otan nyt itseäni niskasta kiinni ja alan väsätä siitä postausta nyt!
 
 Tämä viikko on sopivasti etää, joten mitään syitäkään postauksen tekemiselle ei ole, joten nyt se on tehtävä tai muuten jää koko homma. Etäviikon tarkoitus olisi tehdä opinnäytetyötä, mutta itselläni ei kyseiseen hommaan ole vielä aihekaan 100% varma, joten tämä viikko menee vielä asiaa selvitellessä, kynsiä tehdessä ja kaikkea muuta touhutessa. Jossain vaiheessa sitten alkaa armoton homma sen kanssa, mutta onneksi takana on jo yksi työ, joten tuttua koko homma on. :)

4 kommenttia: