keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ministilettiä ja leopardia

Tässä on ihan kivasti kiirettä pitänyt koulun suhteen, kun ollaan suunniteltu koristeluja Osaava nainen -messuille ja välissä on pidetty leikkotentti ja siihen sai maanantaina ja eilen lukea urakalla. Eilen kuitenkin taas päädyttiin muutaman luokkakaverin kanssa lukemaan kokeeseen yhdessä samalla, kun väsäsin geelikynnet yhdelle näistä kolmesta lukukaverista. Oli kyllä taas hyödyllistä, kun yhdessä kehitettiin muistisääntöjä ja ei pahemmin enää eilen illalla tarvinnut papereita vilkaista, kun samalla noita tieteellisiä nimiä huudeltiin, kun tein kynsiä. Nyt kuitenkin on tämän viikon koulupäivät kouluiltu ja tiedossa olisi kaksi etäpäivää, mutta mukavastihan tuota tehtävää myöskin on, että ei tässä ihan täysin vapaista nautiskella. Huomenna kuitenkin käyn kampaajalla ja varmaan pyörähdän siskoni ensimmäisessä vuokra-asunnossa, kun hän tuossa maanantaina muutti ja en ole vielä päässyt kyläilemään.

Nyt niihin kynsiin! Kaveri näytti kuvaa yhdestä lakkauksesta ja kertoi haluavansa samanlaiset kynnet, mutta geeleillä. En sitten alkanut kynsilakkojen kanssa leikkimään, vaan levitin koko kynnelle mustaa ja oranssia värigeeliä useita ohuita kerroksia pohjageelin ja muiden pohjatöiden jälkeen. Tällä kertaa päädyimme kokeilemaan lyhyttä stilettikynttä ja tein kynsiin pienet pidennykset kirkkailla stilettitipeillä. Kynnet rakentamisen jälkeen viilasin ne tasaisiksi ja maalasin akryylimaaleilla leopardia oranssin osion päälle. Lopuksi laitoin vielä jokaiseen kynteen rivin kirkkaita strasseja kovettamattoman viimeistelygeelin päälle. Laitoin sen jälkeen vielä kerroksen Cesarsin Sealing -geeliä.


Viikonloppuna olisi tarkoitus väsätä itselle huolto, jos jaksan. Mietin kyllä, että voisin jättää sen vasta seuraavaan viikonloppuun, kun ensi viikolla rakennamme messuja, niin voi olla, että kynnet kärsivät aika lailla. Katsoo nyt mitä tapahtuu, toisaalta lakkaaminenkin saattaisi hieman houkuttaa pitkästä aikaa, mutta se tarkoittaisi sitä, että pitäisi hankkia uusi pikakuivattaja, mutta kukkaro ei kyllä tällä hetkellä ihan taida sallia sen hankintaa, kun ei kuitenkaan ole välttämätön...

1 kommentti: