tiistai 7. toukokuuta 2013

Salminakkia

Kynsihuoltoa pukkaa jälleen ja tällä kertaa kukkafimot saivat kyytiä ja tilalle vähän jotain rokimpaa! Elikkä siis viimeksi, kun noita kukkakynsiä tein, niin tuli puhetta, että seuraavaksi kyllä laitetaan mustaa. Kuitenkin sitten toiveena oli mustaa taikka valkoista ja sain kehittää koristelut itse, mikä oli taas mukavaa. Valitsin sitten kuitenkin tuon mustan, kun siitä oli ollut puhetta aiemmin, mikä sitten kynsien valmistuttua osoittautui nappivalinnaksi. :)

Mietin kauan, mitä kynsiin laittaisin ja yhtäkkiä keksin, että musta värigeeli ja musta salmiakkihile voisivat olla kiva yhdistelmä. Niinhän ne ovatkin lopputuloksesta päätellen! Ensin tein ihan vaan mustalla värigeelillä ranskalaisen manikyyrin, jota sitten lähdin koristelemaan tuolla hileellä. Hileet asettelin kynsille koristelusiveltimellä kovettamattoman rakennegeelin päälle ja siirtelin niitä haluttuihin kohtiin samaisella siveltimellä. Geeleinä käytin jälleen Ndedin 3-vaihegeelejä. Rakennegeeleinä maitomainen hieman peittävämpi vaaleanpunainen ja sitten se perus kirkas vaaleanpunainen.
Siivosin eilen koristelaatikkoni ja voi, että noita hileitä on liikaa. En olisi uskonut sanovani tätä itse ja eniten tässä karmii se, että niitä on tulossa varmaan 15 kappaletta lisää... Onneksi sain suht hyvin karsittua sieltä purkkeja ja yhdisteltyä lähes samansävyisiä hileitä, joita oli puolet jäljellä. Silti tuo määrä hirvittää. :D

6 kommenttia:

 1. Mää sanon kans aina salminakki :D Mistä oot hankkinu tommosta pientä salminakkihilettä? Näyttää tosi kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä etten oo ainoo :D Tuo hile taitaa olla ostettu sanna taralta tai mimaxilta, en oo ihan varma, ku siitä on aikaa. :) Toi hile on kyllä kivaa, ku se on mustaa, mut hohtaa kivasti kuitenkin muissa väreissä, ei kuitenkaa liikaa niinku jotku tekee. :)

   Poista
 2. Kylläpäs ne on herkut! Itse tykkään niin paljon salmiakista :)

  VastaaPoista