maanantai 22. heinäkuuta 2013

Vieraita ja tuliaisia

Puhelua pukkasi, että alahan siivota ja tehdä kakkua. Iskähän sieltä soitteli, että olisi tulossa lauantaina kyläilemään. Kiva se oli, että kävivät kylässä ja toistekin ovat kyllä tervetulleita. Perjantaina sitten piti hieman kaivella vatkainta esiin ja tehdä kakkupohja. Sen jälkeen sitten väsäsin vielä pasteijoita, joiden sisään tuli kinkkua sekä voimakasta Koskenlaskijaa. Ai, että ne on hyviä.

Tällä kertaa päädyin sitten tekemään mansikkakakun, jonka sisältä paljastui suklainen yllätys. Tein siis suklaakakkupohjan ja täytteeksi laitoin vadelmahilloa ja suklaakermavaahtoa, jonka tein ihan itse kermasta ja tummasta suklaasta, en käyttänyt mitään valmista suklaakermaa. Kostutin kakun maidolla. Ehkä kuvasta voisi päätellä, että kyseessä on oikein imelänmakea kakku, mutta sehän on ihan harhakuvitelmaa. Harvemmin tulee tehtyä mitään kovin makeita kakkuja, kun itse en tykkää.
Sain tuliaisiakin ihan kivasti Puolasta, viisi paria korvakoruja, joista neljä oli sulkakorviksia ja viidensissä suurissa renkaissa oli pöllöt! Lisäksi kolme paitaa ja kaksi pöllökaulakorua, joista toinen on aivan törkeän siisti ja iso ja painava! Nappiin osuivat kyllä tälläkin kertaa nämä tuliaiset, kaikki oli mieluisia. Kuvia en nyt ottanut kuin noista kaulakoruista, kun ne kohosivat suosikeiksi kaikista saamistani jutuista. Ei pidä sitten myöskään unohtaa pikkuveljeni tuliaista Kreikasta. Pöllöhän sieltäkin oli löytynyt ja tällä kertaa koriste-esineenä. :)


Suurempi koru on minun kämmenen kokoinen. :D

4 kommenttia:

  1. Oooo, pöllöjä! Ja kakkua. Voi kun noi voisi molemmat ottaa tästä ruudun läpi niin aamu olisi pelastettu :)

    VastaaPoista