perjantai 5. heinäkuuta 2013

Vaaleaa turkoosia strassinimettömillä

Ikeassa shoppailun ja tietenkin pehmiksillä herkuttelun jälkeen suunnattiin sitten tekemään kynsihuoltoa. Toiveena oli tällä kertaa vaaleaa turkoosia. Kynnet pidettiin vielä terävinä ja samalla korjattiin kaksi irronnutta kynttä, kun toinen oli sanonut hyvästit töissä ahertaessa ja toinen mattopyykillä. Liimasin kynsiin uudet tipit ja jälkeenpäin kuvasta huomaan viilanneeni uusitut etusormien kynnet hieman lyhyemmiksi kuin muut. :/ 

Koristelussa käytin turkoosia hilettä, jota levitin kynsille pariin geelikerrokseen ihan irtona siveltimellä, kuten aina teen. Nimettömät halusin koristella tällä kertaa vähän reippaammalla kädellä, joten muut kynnet halusin pitää ihan pelkillä hilekoristeluilla. Nimettömissä on siis käytetty kolmea erikokoista hopeaa strassikiveä, jotka on kiinnitetty geelillä. Geelinä näissä kynsissä käytin Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä ja viimeistelyssä Cesarsin mahtavaa Sealing-geeliä.

Kynnet ovat kyllä mieleeni, ihanan yksinkertaiset, mutta kuitenkin nimettömät strasseineen tuovat niihin sen jonkun jutun! :)

2 kommenttia: