sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Kynsikoristeiden tilanneraporttia

Eipä ole tullut vähään aikaan päivitettyä tänne tilannetta kynsikoristeistani, joten tässä sitten tulee kuulumisia koskien niitä. Aiempia postauksiani säilytyksestä voi lukea täältä, jos kiinnostaa katsastaa, miltä tilanne aiemmin on näyttänyt. :)

Koristeiden säilytyslaatikko vaan on kasvanut kasvamistaan ja nyt on käytössä jo suurin noista Ikean pahvisista säilytyslaatikoista. Sinne mahtuu vaikka ja mitä, tosin sieltä on lähtenyt suuri määrä koristeita myytäväksi. Muualla kynsitarvikelaatikot ovat sen verran täynnä, että puhdistuslaput telineineen asuvat myös tässä laatikossa. Kuvaan niitä en nyt ottanut, kun tarkoitus ei ollut tässä postauksessa höpöttää kuin koristeiden säilytyksestä ja siitä mitä tällä hetkellä löytyy.
Aloitetaampa sitten vaikka glittereistä. Niitä riittää, vaikka olen karsinut pois todella paljon samankaltaisia värejä. Säilytyslaatikot olen ostanut Tarjoustalosta ja niitä on yksi vapaanakin tuosta pienestä hilesiivouksesta johtuen, joten uusille on jo valmiiksi tilaa, mikäli niitä jostain vahingossa kotiin ajautuu.
Muutama hilepurkki löytyy myös näistä pienistä rasioista ja ne odottavat täällä, jos tulee tarvetta täydentää jotain purkkia. Lisäksi löytyy helmiä, mikrohelmiä, paljetteja ja muita koristeita. Näitäkin laatikoita on kaksi tyhjillään siivouksen seurauksena.
Koristehyrrät ja joitain satunnaisia strassipurkkeja ja muita säilytän sitten näissä hieman isommissa laatikoissa, jotka ovat myöskin peräisin Tarjoustalosta. Nämä olen yrittänyt järjestellä niin, että toisessa olisi vain strasseja ja toisessa sitten fimoja sekä muita koristeita.
Tarkastellaan vielä tarkemmin noita laatikoiden sisältöjä. Ensimmäisessä kuvassa on koristeluteippejä, fimoja, kuivakukkia, niittejä, helmiä ym. Toisessa on sitten niitä strasseja.


Kynsitarrojakin olen karsinut aika paljon. Niitä säilytän edelleen pussissa, vaikka se onkin aika epäkäytännöllinen ratkaisu.
Löysin kaksi karkuteillä olevaa purkkia laatikon pohjalta. Laatikossa pyörii myös valkoista ja mustaa tylliä.
Tällaista sitten kuuluu koristerintamalle. Vähän on kokoelma kasvanut, kun katsoin aiempia postauksia, hupsis. Vihdoinkin kerkesin tekemään tämän postauksen, kun se on ollut mielessäni pitkään. Jotain hyötyä sentään siitä, että ihmiset ovat Ruisrockissa ja itse jäin suosiolla kotiin ihmettelemään, kun tämä postauskin syntyi. :) Ei oikein houkuttanut humalaisten ihmisten katselu, vaikka toki ihan kiinnostavia esiintyjiä kyseisillä festareilla olisi koko viikonlopun ollut. Sen sijaan join kokista kotona ja kuuntelin Kaija Koota ja illalla nautin yhden siiderin ja söin hieman RuisNachoja katsoessani Mean Girls 2 -elokuvaa. Nam. :D
 Vierailiko kukaan lukijoista kentien kyseisellä festivaalilla? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti