tiistai 30. heinäkuuta 2013

Koristeltua glitterranskista

Jälleen sama virsi jatkuu eli en ole TAASKAAN jaksanut avata tietokonettani. Selittelyt saavat jäädä tällä kertaa, mitä sitä laiskuutta selittelemään. No kuitenkin on tässä parit kynnet tullut tehtyä ja omatkin kynteni huolsin eilen! Ajattelin sitten ihan aikajärjestyksessä julkaista näitä kynsiä joten aloitetaan ns. vanhemmista.

Koulukaverille huoltoa jälleen ja tällä kertaa sain jopa värin suhteen vapaat kädet. Kovin kauaa en miettinyt, mitä kynsille tahdon tällä kertaa käyttää. Valitsin siis kynsille fuksian hologlitterin ja sen kaveriksi samanväristä neliöhilettä, jossa on seassa myös hopeaa. Tietenkin piti saada sitten näihinkin kynsiin tungettua niitä strasseja, joten tuosta hopeasta keksin sitten laittaa kirkkaat strassit.
Mereneidiltä kotiutui tuossa perjantaina pieni paketti tuosta kesäalesta, joka tuossa edellisviikonloppuna oli. Mitään kovin kummoista tavaraa en tilaillut, ainoastaan sellaista pientä tarpeellista, jota olin aikonut muutenkin tilailla. Eli siis mitään heräteostoksia ei tullut tehtyä, paitsi tuo yksi koristepurkki...
Tilauksessani oli siis kolme kappaletta pölyharjoja sekä 80/80 gritin viiloja. Kuvasta puuttuu yksi viila, kun olin ottanut sen jo käyttöön huoltaessani omia kynsiäni. Lisäksi hankin vihdoinkin kynsisakset. Tilasin myös kaksi purkkia rakennegeelejä jemmaan, kun halvalla sai. No ei, olen tähän mennessä ostanut kaikki Mereneidin geelini vain niiden ollessa alennuksessa. Ostoskoriin päätyivät tämänhetkiset suosikit merkin rakennegeeleistä eli Ultimate Builder sekä kirkas vaaleanpunainen rakennegeeli. Sellaisia sitten tuli hankittua tällä kertaa, ei mitään ihmeellistä, mutta sitäkin tarpeellisempaa. :)

2 kommenttia:

  1. Kestääkö nuo Mereneidin viilat kuinka pitkään käytössä? Ovatko pestäviä?

    VastaaPoista
  2. Ennestään mulla on ollu vaan satunnaisessa käytössä 150 gritin Mereneidin viila, etten osaa sanoa. :( Juu ne on pestäviä. :)

    VastaaPoista