keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Lisää Ultimate Builderia

Noniin, istun tässä hiusväri päässä ja ajattelin sitten tulla kirjoittelemaan ja toistaiseksi ei tämä tietokonekaan ole temppuillut yhtään. :) Hain eilen kahdet uudet silmälasit ja ajattelinkin mahdollisesti tehdä siitäkin aiheesta postauksen, kunhan tukka on värjätty! En tiedä sitten mahtaako se olla kiinnostavaa lukijoiden mielestä, mutta itse reilu kymmenen vuotta rillipäänä menneenä ajattelin haluta kirjoittaa aiheesta.

Nyt kuitenkin niihin kynsijuttuihin. Aiemmin, kun julkaisin tämän henkilön valkoisen ranskiksen hopealla koristelulla uhosin, että ensi kerralla laitetaan väriä. Miten sitä sitten taas ajauduttiinkaan siihen, että kynsille tuli valkoista ja hopeaa... Okei, laitoin minä vaaleansiniset strassit neljään kynteen. :D Ehkä sitten ensi kerralla rohkenen laittamaan hieman enemmän väriä, jos saan luvan. ;)

Geelinä käytin näissä kynsissä Mereneidin Ultimate Builderia ja tämä siis oli toinen kerta, kun kyseistä geeliä käytin. Mielipiteeni geelin miellyttävästä käsittelevyydestä vain vahvistui tämän myötä ja odotan innolla seuraavaa käyttökertaa. Pysyvyydestä nyt ei ole kuitenkaan tietoa vielä, toivottavasti toimii niillä, joille sitä olen käyttänyt. Seuraavaksi voisin kyllä testata geeliä itselleni, jos suinkaan muistan, kun Nded on vienyt taas sydämeni pysyvyydellään. :)

Oho aika rientää ja täytyykin mennä huuhtelemaan hiusväri pois! Seuraava postaus tuleekin olemaan omien kynsieni radikaali muutos hihi.

4 kommenttia:

  1. Onko nämä tehty luonnonkynsille? Tuo geeli kiinnostaisi minuakin mutta en ole vielä tilannut. Kaikkia geelejä ei käsittääkseni voi käyttää luonnonkynnelle. Itselleni laittaisin ihan luonnonkynnelle ja siskolle pitäisi tehdä tipeille tai muoteille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Parissa kynnessä on tippi, muuten on ihan omaan kynteen tehdyt. Mä itse olen käyttänyt kyllä ihan kaikkia rakennegeelejä luonnonkynsille ja on pysyneet.

      Poista