maanantai 22. heinäkuuta 2013

Ultimate Builderin ensimmäinen testaus

Kuten otsikko kertoo, niin sain vihdoin testattua Mereneidin Ultimate Builder -geeliä. Hankin sen ihan puhtaasta mielenkiinnosta vappuna Mereneidin alesta ja päätin nyt testata sitä ja tein sillä yhdet uudet kynnet. Koristelujen suunnitteluun en itse vaikuttanut tällä kertaa, kun henkilöllä oli suht selkeä visio siitä mitä hän haluaa ja millä tavalla. Kynsille laitettiin kolmea glitteriä sekä keskisormien ja peukaloiden kynsiin laitettiin yhdet kirkkaat strassikivet.

Näin ensimmäisen Ultimate Builder -kokemuksen jälkeen voin todeta, että sitä oli kyllä miellyttävä käyttää. Parempia kommentteja ja kokemuksia jaan sitten myöhemmin, kun olen saanut testailtua sitä enemmän. Vaikea sitä on ensimmäisen käytön jälkeen vielä mitään sen enempää kirjoitella, kun kuitenkin on vielä suhteellisen vieras geeli minulle. Siitä huolimatta menin tilaamaan Mereneidiltä sitä lisää, kun ale oli taas lauantaina ja sunnuntaina käynnissä. Tilailin muitakin jutskia sieltä, mutta niistä lisää, kun joskus saapuvat luokseni. :D2 kommenttia:

  1. Selailin melko pitkälle tätä sinun blogiasi ja tykästyin niin, että jäin lukijaksi! :) Ulkoasu ja kuvat ovat oikeinn silmää miellyttäviä - kelpaa lukea ja katsoa :)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia. Kiva kuulla, että miellyttää :-)

    VastaaPoista