sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Geelejä

Eräs Anonyymi laittoi kommenttia, että olisi kiva, jos esittelisin kaikki geelini. Tässä niitä nyt tulee. Olen aiemmin jo pohtinut jotain esittelypostausta aiheesta, mutta en ole saanut aikaiseksi. Kaikki mielipiteet geeleistä ovat omiani ja niistä on turha sitten alkaa kanssani kiistelemään. Mielipideasioita kun ovat. :)

Aivan ensimmäiset geelini olivat Eurolinen 3-vaihegeelit, jotka tulivat aloituspakkauksen mukana. Tilasin niitä siis Diweissilta, jolla kuitenkin on oma tarra kyseisten geelipurkkien päällä, mutta alta paljastuu Eurolinen logo. Lisäksi olin bongannut samoja puteleita Ndedin nettisivuilla. Muutaman purkin käytin Eurolineä ja siitä minulla ei ole pahaa sanottavaa. Vaikea sitä nyt näin jälkeenpäin on muistella millaista tavaraa se oli, mutta kyllä sillä aloittelijana pärjäsin. 

Edullisemmat hinnat, mutta toki suuremmat postikulut veivät sitten minut mukanaan ja alotin tilaamaan geelini suoraan Saksasta Ndediltä. Samalla sitten kokeilin Ndedin omaa kolmivaihegeelisysteemiä ja sitä käytän vielä tänäkin päivänä, vaikka toki ohelle on tullut muitakin merkkejä kokeilun merkeissä. Usein kyseistä merkkiä haukutaan suoraan sanottuna p*skaksi, mutta esimerkiksi siskollani kyseinen tavara pysyy ja mitkään muut kokeillut geelit eivät pysy läheskään yhtä hyvin. Rakennegeeleistä minulla on käytössä Clear Pink sekä Milky Pink. Nämä rakennegeelit ovat melko luiruja joten siksi en usein tykkää rakentaa uusia kynsiä nykyisin enää näillä geeleillä. Huolloissa ovat kyllä palvelleet hyvin. :)
Värigeelini ovat sitten myös Nded -tavaraa. Niitä on kertynyt ihan mukavasti jo ja siksi olen säilönyt kaikki värigeelit tuollaisiin violetteihin eväslaatikoihin. Varmasti parempiakin värigeelejä löytyy, mutta nämä ovat palvelleet kyllä minua hyvin. Pari kerrosta näitä saa levittää, jotta peittävyys on hyvä, mutta niin taitaa olla muidenkin värigeelien kanssa.Seuraavana tutustuin sitten Vylet Nails Studio Edition 1-vaihegeeliin. Tästä olen kyllä pitänyt kovasti, kun on edullista Saksasta tilattuna ja ei tarvitse käyttää erillisiä pohja- ja viimeistelygeelejä. Lisäksi mielestäni tämä geeli on hieman paksumpaa kuin Ndedin rakennegeeli. Lisäksi halusin kokeilla Cesars Secretsin Sealing-geeliä, jonka pitäisi ehkäistä ilmaantumista. Kieltämättä tämän geelin hankinta hirvitti lähes 30 euron hinnan vuoksi, mutta se on kyllä ollut hintansa arvoista. Varmasti tulen hankkimaan uuden, kun tuo tulee tyhjäksi. Purkki on hieman hajoillut, mutta onneksi kyseessä on vain tuo kannen päällä oleva osa ja itse kansi on ehjä.
Kiinnostukseni Mereneidin geelejä kohtaan heräsi, kun Facebookin kynsiryhmissä tuntui joka toinen henkilö hehkuttavan näitä. Camouflage -geeli tuotti kuitenkin todella pahan pettymyksen, kun kaikenlaisten kikkojen ja kokeilujen jälkeen se aina vain ilmaantui. Sen olenkin saanut myytyä jo pois. Muutenkin sävy oli mielestäni ehkä liian keltainen minulle. Käytössäni oli siis luonnollinen sävy. Uskoni Mereneidiä kohtaan siis horjui heti kättelyssä, mutta Camouflagen poisjättämisen jälkeen kynnet eivätkään enää ilmaantuneet ensimmäisten päivien aikana. Tällä hetkellä olen kokeillut tuon camon lisäksi Kwik-Soak alusgeeliä, kirkasta vaaleanpunaista rakennegeeliä, kirkasta paksua rakennegeeliä, valkoista rakennegeeliä sekä joustavaa rakennegeeliä. Kuvassa olevista geeleistä ainoastaan Ultimate Builder sekä värigeelit ovat kokeilematta.

Tällä hetkellä noista geeleistä suosikkini on tuo kirkas vaaleanpunainen ja sitä olen hankkinut jo toisen purkin. Valkoinen rakennegeeli on todella paksua, mutta sillä on miellyttävää tehdä ranskalainen, koska ei tosiaan valu sitten mihinkään suuntaan. Voi rauhassa tehdä useamman kynnen kerralla. Kirkas paksu rakennegeeli taas on nimensä mukaan oikeasti todella paksua. Sen levityksessä täytyy olla aika tarkkana, että saa tasaisen pinnan. Joustava rakennegeeli on taas aika luirua tavaraa. Kaikenkaikkiaan olen kuitenkin tykästynyt Mereneidin geeleihin ja jatkossa käytän mahdollisesti Ndedin ohella tuota Kirkasta vaaleanpunaista Mereneidin rakennegeeliä. :)
Tulipas tästä oikein tekstirikas postaus, toivottavasti ette nukahtaneet. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti