torstai 4. heinäkuuta 2013

Pieniä muutoksia

...mutta kuitenkin melko suuria! 
 
Kodin sisustus on saanut kesäilmettä Vallilan verhoilla, jotka ostin alennusmyynneistä viime kesänä. Nämä verhot ovat siis kesäverhoni ja muuhun aikaan vuodesta en jaksa niitä katsella, kun ovat aika räikeät pinkit. Ovat ne kuitenkin aivan ihanat ja keräävät kyllä ihasteluja muiltakin kuin minulta itseltäni. Tiistaina tuli käytyä Ikeassa hieman ostoksilla ja voitte varmasti arvata mikä kuvan sisustustavaroista mukaani lähti. :)
No tietenkin pitkään haaveeni kohteena ollut seeprataulu! Ai, että se on ihan paras ostos aikoihin. Ei kaduta yhtään. Ripustin sen tarkoituksella melko ylös, koska sohvan takaa tapahtuu kulku makuuhuoneeseen ja patiolle, joten alemmas laittaminen olisi ehkä ollut jonkunlainen riski. Eipä sen virittäminen seinäänkään sujunut ilman hikeä ja tuhansia kirosanoja, varsinkin, kun murunen tuli kotiin ja taulu oli roikkunut seinällä jo koko päivän ja hän sitten otti sen alas. Piti kuulemma tarkistaa, että se pysyy ja sitten herra ei saanutkaan itse taulua takaisin seinään...

Nyt, kun ollaan päästy vauhtiin näissä muutosjutskissa, niin taidampa antaa palaa. Maanantaina kävin taas vakkarikampaajallani leikkauttamassa tukkaani. Se rehotti jo aika lailla, joten oli aika suorittaa pientä siistimisoperaatiota. Valitettavasti tällä kertaa hiuksissani ei tapahtunut mitään kovin radikaaleja muutoksia. Meinasin katsokaas kasvattaa hieman karvotusta päänahkani lämmikkeeksi ensi talvea ajatellen, joten kasvatusprojektia ajatellen sitten leikattiin tukkaa vain vähäsen.


Ennen


Jälkeen

Olen minä tässä kynsiäkin tehnyt, mutta niistä sitten myöhemmin. Olkoon tämä postaus höpötystä muista aiheista. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla :)
    Ois kiva saada semmonen postaus jossa esittelet sun geelit ja kerrot niiden hyviä ja huonoja puolia ja tutoriaalit on kans niin kivoja :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Täytyy pitää nuo ehdotukset mielessä! :)

    VastaaPoista