perjantai 11. tammikuuta 2013

Hopeaa hilettä, uusia geelejä

Taas yhdet joulukynnet saivat kyytiä ja punaisen tilalle laitettiin tällä kertaa hopeaa. Sain itse valita hopeista hileistä, mitä laitan. Halusin kokeilla tällä kertaa kahta hilettä, joita en ennen ole käyttänyt. Oli kiva kuulla myös, että joulukynnet olivat keränneet kauppojen kassoilla ihasteluja! :)
Laitoin kynsille tällä kertaa kaksi ohutta kerrosta Ndedin make up -geeliä, kun olen jäänyt ihan koukkuun kyseiseen tuotteeseen. Kyllä se vaan kaunistaa kynttä. Levitin ensin tuota hienojakoisempaa glitteriä kerroksen kynsille ja seuraavaan kerrokseen karkeampaa ja tein rajasta tällä kertaa hieman liukuvan. Kynnet tein Ndedin geeleillä ja se pysyy kyllä kyseisellä ihmisellä todella hyvin. Taaskaan ei ollut mitään huomattavaa ilmaantumista tapahtunut ja jokainen kynsi oli tallessa. :)


Nyt iski taas himo glitterkynsiin, vaikka juuri huolsin kynteni. Tähän kynsienlaittohimoon ei auta yhtään se, että hain tänään postista Mereneidin alesta tilaamani geelit ja tekisi heti mieli testata niitä. En kuitenkaan raaski huoltaa kynsiäni, kun ei niissä ole mitään korjattavaa ja koristeluihinkaan en ole kyllästynyt. Ensi kerralla sitten teen kyllä Mereneidillä kynteni ja laitan enemmän bling blingiä glittereillä kynsilleni.

Mereneidiltä tosiaan kotiutui viisi purkkia uusia geelejä sekä rajojen poistaja, kun teki mieli tilata kokeiluun, kun neljällä eurolla sen sai. Lisäksi otin vielä yhden geelisiveltimen. Onneksi sentään kykenin hillitsemään itseni ja tilaukseni pysyi pienenä, vaikka kaikkea olisikin saanut puoleen hintaan ja monet värigeelit esimerkiksi houkuttivat kovasti! :D
Kuvassa onkin taustalla sitten uusi ihana leopardihuivini. <3

4 kommenttia:

  1. Minulla on mereneidin akryylit käytössä ja laadukkaita ovat ainakin minun mielestäni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, ku oon tässä harkinnu akryylivermeiden hankkimista jossain vaiheessa. :)

      Poista