keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Tervetuloa takaisin

Poikkesin viime lauantaina illalla kaffelle pikkusiskoni luokse, kun tämä muutti viime viikolla pois äidin nurkista pyörimästä ja pitihän sitä tämä kyseinen asunto sitten käydä tsekkaamassa. Samalla siinä vierailuni aikana paljastui kaipuu geelikynsiä kohtaan, joten sovittiin sitten, että väkerrän tiistaina jotain. Sisko siis luopui geeleistä jokunen aika sitten, kun sanoi kiltisti, että tekemäni kynnet olivat hirveät. :D Ne kyllä oli, muottiräpellykset meinaa. No joo tällä kertaa iskettiin sitten tippipidennykset ihan suosiolla ja pituutta laitettiin suht reippaasti. Tällä kertaa laitoin stilettitipit, vaikka ei stilettiä tehtykään. Huomattavasti helpommalla pääsee viilauksen kanssa, kun tippi on kirkas eikä naturelli. Sen kyllä huomasi ajassa, joka kynsien tekoon meni. Koko operaatioon meni kaksi tuntia ja tipeissä eniten aikaa vei yllättäen tuo oikean koon valinta ja liimaus, eikä viilaaminen ja rajan häivyttely.

Sisko bongasi glittereitteni joukosta oikein herkun mix-hileen ja sillä sitten tehtiin glitterkärjet kynsiin. Joku uuno ei ollut muistanut ladata kameran akkua, joten se loppui sitten kynsiä kuvatessa heti parin kuvan jälkeen. Laitoin sen sitten aina uudestaan päälle, jotta sain edes parit kuvat lisää napattua, joten kuvien laatu ei päätä huimaa, kun ei noita asetuksia oikein voinut säädellä. Parempi onni ensi kerralla.

Viikonloppuna on NIIN pakko huoltaa omat kynnet. Nämä on ihan järkyt, kun ovat niin paljon jo kasvaneet ja täynnä liimaa.6 kommenttia:

 1. Todella kauniit! ;_;
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ihanat kynnet, hyvin prinsessaiset :) Ja tuttua tuo akun loppuminen kamerasta kriittisellä hetkellä...

  VastaaPoista
 3. Todella ihanat kynnet!:)

  Miultakin löytyy blogi osoitteesta http://emmminn.blogspot.fi/ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksii! Täytynee paremmalla ajalla käydä kunnolla tsekkaamassa. :)

   Poista