torstai 25. lokakuuta 2012

Heippa vaan pitkät kynnet...

Oli vaan yksinkertaisesti pakko heiluttaa viilaa reilulla kädellä ja lyhentää kynnet. Aina taistelin turvavyön kanssa autossa, että saisin sen auki ilman kynnen kolahtamista johonkin. Se kipu kolahtaessa oli vaan jotain sietämätöntä. On elämä muutenkin hieman helpompaa lyhyempien kynsien kanssa. Tein viikonlopuksi leopardipilkut (taas) kynsiini, kun kyllästyin pelkkään hileeseen. Pahoittelut, kun kourani on ihan maalissa tuossa kuvassa, en tajunnut, että sitä oli taas muuallakin kuin kynsissä siinä touhutessa!
Oli nuo kynteni kyllä jotenkin aika horror -kynnet. :D Lyhensin siis reippaasti kynsiäni ja vihdoinkin tuosta aiemmin katkenneesta peukalosta on tippikin tiessään, jippii! Päädyin tällä kertaa ihan simppeliin mustaan ranskalaiseen manikyyriin, kun stileteissä ei minulla sellaista muistaakseni ole ollut. Muutenkin en jaksa taas miettiä pukeutumistani niin tarkkaan. En voi sille mitään, että kynsien on PAKKO mätsätä vaatteisiin. :D Sopiihan tuo musta halloweeniinkin hyvin, vaikka luulen, että lakkaan kynteni kokomustiksi. Täytyisi vaan oikeesti nyt raahata ahteri kynsilakkahyllylle kaupassa ja ostaa joku pikakuivattaja, kun se on tuossa hankintalistalla ollut jo varmaan ikuisuuden.
Maanantaina ostin taas kerran uuden huivin, kun olen kuolannut tuota jo iät ja ajat H&M:ssä. Ei minulta kyllä muistaakseni löydy edes tuollaista isompaa ja paksumpaa leopardihuivia, joten tämä kyllä tuli tarpeeseen. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti