lauantai 13. lokakuuta 2012

Kyllä taas kimaltaa!

Ihanaa, vihdoinkin sain tehtyä itselleni kynsihuollon. Peukalon kynsi otti tuossa torstaina osumaa aika pahasti, kun tein reikiä palloihin paksulla rautalangalla messukeskuksessa, kun oltiin rakentamassa koulumme osastoa Osaava nainen -messuille. Tein yhden luokkalaiseni kanssa oikein ihanan hermoja raastavan pallohärvelin.


Rakennusvaiheessa. Lopuksi nostettiin koko systeemi ylemmäs.

Joulupalloja, kukkapalloja, terälehtipalloja ja erilaisilla vihreillä päällystettyjä palloja.

Nyt sitten niihin kynsiin. Ensimmäisenä, kun tuossa jokunen aika sitten julkaisin kuvaa noista muutamista uusista hileistä, joita tilasin Mimaxilta, kiinnitin huomion tuohon ihanaan merenvihreään mix-hileeseen. Sitähän oli sitten vuorostaan pakko saada kynsille.
Halusin tuota glitteriä kynsille oikein reilusti ja himoitsin kokonaan tuolla glitterillä peitettyjä kynsiä, mutta en sitten viitsinyt, koska sitä olisi kulunut niin paljon enemmän, kun kynnet ovat kasvaneet jo ihan mukavan pitkiksi enkä sitten halunnut lyhentää! Syyslomakin on ensiviikolla, joten mitä sitä turhaan. Harkitsin sitten vielä huoltoa aloittaessa, että tekisin muoteilla kynsistä pidemmät! En sitten ryhtynyt niin hurjaksi, ehkä ensi kerralla. Nämä kynnet miellyttävät kyllä omaa silmääni tuolla kimalluksellaan ja vaikka ovat yksinkertaiset ja koristelun kanssa pärjäsi yhdellä glitterpurkilla, ne ovat silti ihanan näyttävät. :)2 kommenttia:

  1. Harkinnassa on ollu just nuo Mimaxin glitterit ja tän nähtyäni on varmaan pakko tilata :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo nää on niin ihania, että taidan itekki tilata lisää seuraavaksi, kun taas on rahaa. :D

      Poista