sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Naamiaiset!

Eilen tosiaan oli naamiaiset, joiden järjestäjää en ollut nähnyt moneen vuoteen! Oli ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa häntä ja erästä toista neitokaista. Meitä oli paikalla vain kahdeksan, kun moni ei päässyt tulemaan, mutta oli mukava pelailla lautapelejä pienelläkin porukalla. :)

Kutsussa toivottiin, että jokainen panostaisi kunnolla asuun. Itselläni iski viikkoa ennen kyseisiä kekkereitä kriisi, että mikä haluan olla. Valitsin sitten kuitenkin kissaeläimen ja lähdin metsästämään ensin mustia korvia ja häntää, mutta ei löytynyt mieleisiä, joten päätin sitten olla leopardi. Tiimarista löytyi neljällä eurolla setti, mikä sisälsi korvat, hännän ja rusetin. Lisäksi laitoin vielä leopardikuvioisen neuleen ja tein meikkikynillä ja luomiväreillä muutaman täplän. Ajatuksena oli jatkaa tuota täpläjuttua enemmänkin kaulaan ja kasvoihin, mutta kärsivällisyyteni loppui.
Silmämeikin kanssa sain taistella ikuisuuden, kun en ollut tyytyväinen. Kerran pesin koko hoidon pois, kun näytin enemmän hakatulta leopardilta. :D Käytin meikkiin mattamustaa luomiväriä sekä vaaleaa, kultaista ja ruskeaa ja lopuksi vielä nestemäisellä eyelinerillä rajaus ja mustaa ripsiväriä. Naamiaisiin päästyäni tein vielä mustalla meikkikynällä mustan nenänpään ja onnettoman viiksiräpellyksen, kun en tuolla päiväsaikaan viitsinyt asu päällä talsia. Olisin halunnut panostaa enemmän tuohon viiksihommaan ja nenuun, mutta tämä hemmetin flunssa sitten pilasi kaiken, kun nenäliinat olivat ahkerasti eilenkin käytössä.


Oli kyllä kivaa. Kiitokset kaikille! <34 kommenttia:

 1. Kiitos itellesi kun tulit ja oli ihan mahtavaa nähdä pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
 2. Oiii! Kiva asu... no kyllähän sä tiedät että mä tykkään 100 % :) Ongelmia tuottanee itsellekin, jos ensi viikolla olis tarkoitus jotain pukea päälle. :D
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittii! Ens viikolla ite ainakin pukeudun piruksi :D

   Poista