sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Sunnuntainen kynsihuolto ja lyhentynyt tukka

Saimpas itseäni vihdoinkin niskasta kiinni ja päätin keskittyä hetkeksi vain blogiini. Eipä ole kynsiäkään tullut tällä viikolla tehtyä kuin kahdet, joten ei sitä ole viitsinyt väkisin alkaa jotain juttua vääntämään. Muutenkin tällä hetkellä ajatukset pyörii koulujutuissa enemmän kuin blogissa ja kynsissä. Innnostus ei kuitenkaan ole lopahtamassa, päin vastoin, mutta nyt vain on hiljaisempaa kynsien kanssa ja kiireempää koulun kanssa. :)
Tänään tein kynsihuollon kaverille. Lyhensin kynsiä hieman ja tällä kertaa laitettiin neonkeltaista värigeeliä ja lisäksi hieman hilettä ja mustia strasseja. Kynsistä tuli kyllä oikein herkut!

Kävin tällä viikolla kampaajalla. Tukka lyheni reilusti tällä kertaa. Alla on kuva siitä, miltä se näytti ennen kampaajaa, tosin tämän kuvan ottamisesta on sen verran jo aikaa, että se oli hieman kasvanut tästä.
Menin taas kerran kampaajalle, joka on eräs tuttuni ja sanoin, että tällä kertaa saa leikata reilusti. Jätimme kuitenki toisen puolen hiuksista pidemmäksi, joten tukka on toiselta puolelta lyhyt ja pitenee toiselle puolelle. Tykkään itse kovasti tukastani nyt ja pidempi tukka saa kyllä jäädä historiaan, ei tässä laittaessa sen kauemmin mene aamulla kuin pidemmänkään kanssa. Mitäs tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. Ihanat raikkaat kynnet! Kivoja kuvia sinusta, tykkään. Kaunis! :--)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
 2. Ulalaa mitkä värit! Upeeeta :) Ja kiva uus tukka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Kaveri sano, et nää on Hullut päivät -kynnet. XD

   Poista
 3. Ihanat hiukset! Näin hiusmuotoilijaopiskelijana ihailen ihmisiä jotka uskaltaa tehdä isoja muutoksia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse tosiaan oon valmis koittamaan ihan mitä vaan, kasvaahan se tukka takasin kuitenkin, jos ei ihan täysin mieluisa ole. :)

   Poista