keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Hellalle kiitos

Eilen tylsyyttäni laitoin isoja hopeita strasseja kynsiini, kun sain vihdoinkin hankittua sen uuden päällyslakan. En nyt hankkinut mitään pikakuivattajaa, kun eipä näitä kynsiä oikein tule lakkailtua niin, että pikakuivattajalle olisi käyttöä. En kyllä tajua, mitä tuo päällyslakka oikein temppuili, kun strassit menivät tuollaisiksi himmeiksi, kun aina ennen ne ovat kyllä kiiltäneet ihanasti. Voi toki olla, että taas kuvittelen omiani ja teidän silmiin ne näyttää ihan normaaleilta. En viihtynyt näissä strassimonstereissa kylläkään kovin kauaa. Olin aika kädetön, kun en uskaltanut tehdä mitään, ettei ne vaan irtoa ja tipu vaikka ruokaan. :D Nämä siis oli kiinnitetty ihan vain päällyslakalla.
Päätin putsata tänään kunnolla hellan, kun se oli aika rasvainen ja siinä kävi huonosti. Hella voitti.
Tökkäsin sitten kynteni ja se taittui oikein mukavasti ja naps vaan geeli halkesi. Mutta hei, kynnelle ei kuitenkaan käynyt pahasti, sitä ei tarvinut edes viilata nysäksi! Pieni taitos ja murtuma vaan tuli. Viilasin tietenkin tuon heti auki ja geelasin uudestaan.

Tein tänään kinkkupiirakkaa pitkästä aikaa ja vitsit on namia! Käytin kyllä valmistaikinaa pohjassa, kun laiskotti. Täytteenä on sitten kinkkua ja vihanneksina Apetit kruunusekoitusta sekä tietenkin ruokakermaa, kananmunaa ja mausteita. Päälle ripottelin vielä juustoraastetta. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti