sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Lauantai-illan maalailuja

Joku uninen Maranen sähläsi sitten eilen illalla ja painoi tallenna sijasta julkaise, vaikka halusin vasta tänään julkaista tämän! Mutta siis nyt asiaan. Poikaystäväni lähti hieman viettämään lauantai-iltaa kavereidensa kanssa, joten piti sitten kehittää jotain järkevää tekemistä itselle. Päätin ryhdistäytyä noiden akryylimaalien kanssa ja otin paperia ja siveltimet esille ja aloin hieman taiteilemaan leopardikuviota. Tosiaan tuossa jokunen aika sitten olen kirjoitellut, että muistin omistavani maalausvermeet, kun sellaista joskus teininä harrastelin ja kävin sitten kaivamassa värit varastosta. Sattumoisin, kun maalailin silloin akryylimaaleilla! Turha sitä ostaa mitään uusia, kun vanhoja on monia isoja tuubeja jäljellä. Musta tosin on vähissä, mutta kynsiin sitä kuluu sen verran pieni määrä, että kyllähän tuota vielä riittää. Muutenkin nuo tuubit ovat sen verran isoja, että riittävät varmaan koko loppu elämäkseni kynsien maalaamiseen, ellen sitten enemmänkin innostu. ;)

Ensiksi maalasin ihan vain paperille ja tein täpliä kahdella eri tavalla eli ensin oranssia dotting toolilla pisteiksi ja mustaa siveltimellä ympärille. Toinen reeni olikin sitten ihan vain noiden ääriviivojen piirtelyä. Yllättävän vaikeaa on kuitenkin saada täplistä erilaisia, kun yleensä kuitenkin pyritään samanlaisuuteen. :D Kokeilin myös jotain epämääräisiä kukkia taiteilla, mutta en vaan onnistu tekemään tarpeeksi pieniä. Tarvitsee vain harjoitella lisää ja ehkä oikeisiin kynsiin maalaaminen olisi sitä parasta treeniä, että tervetuloa vaan istumaan tänne ja kuuntelemaan kiroiluani, kun ei onnistu. :)
Paperille maalailuun kyllästyi sitten aika nopeasti ja päätin maalata omiin kynsiini leopardia! Tarkoitushan oli maalata jotain kynsiin jo viikko sitten, kun huolsin kynteni, mutta en silloin jaksanut. Nyt tuli kuitenkin sopiva tilanne ja tekemisen puute. En ole vieläkään muistanut ostaa uutta päällyslakkaa, mutta onneksi tuota Seche Viteä oli jäljellä sen verran, että sillä pärjäsi. Tokihan se oli aika liisteriä, että ei sillä kyllä mitään lakkauksia kuivatettaisi enää... Muutenkin halusin nämä koristelut helposti poistettaviksi, koska kyllästyn näihin varmaan nopeasti. Eikä sitä kyllä koskaan tiedä, vaikka maalaisin kynsiin vielä jotain muuta ensi viikolla. :)


Vasemmalla kädellä maalailu onnistui ihan hyvin. :)

4 kommenttia:

 1. I like! :D Mietinkin silloin aikaisemmin, kun sulla oli pelkät oranssit nuo kärjet - että miltähän ne näyttäisi leopardien kanssa. No uu, hyvältä :--)
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leopardi näyttää melkein missä vaa hyvältä. :P

   Poista
 2. Maalausvimma kukoistaa siis muillakin! Se on kyllä mukavaa ajanvietettä, maalailin tänään taas kasan kukkasia tippeihin :D Mutta joo, leopardi sopii kyllä mihin vaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Tekee mieli taas maalata lisää ja seuraavaks kyllä meinasin maalata tippejä! :)

   Poista