lauantai 8. syyskuuta 2012

Voihan flunssa

Voi, että mä vihaan flunssaa! Olen jo useamman päivän ollut ihan voimaton, mutta nyt aletaan jo olla voiton puolella ja tauti alkaa helpottamaan. Tosiaan joo viime maanantaista asti ollut aivan järkyttävä olo. Nyt enää kamala limayskä vaivaa ja simmottis. Kuitenkin joo maanantaina taas työssäoppimaan, joten postaustahti varmasti taas hieman hiipuu, mutta ymmärrätte varmaan, että tuo opiskelu vie paljon aikaa. Tosiaan vielä, kun nuo kukkakauppojen aukioloajat ovat usein sellaisia, että olen vasta 6-7 aikaan illalla kotona. Tuota kestänee nyt kuitenkin tällä kertaa vain kaksi viikkoa ja viikonloppuisin kuitenkin on aikaa harrastella! :)

Nyt sitten asiaan. Sain siis tosiaan Diweissin Kuukauden kynnet -palkintoni tuossa tällä viikolla ja nyt esittelisin sitten, mitä tuosta mystisestä yllärikuoresta paljastuikaan!
 
 
 
 
Elikkäs palkintona minulle tuli helmiä hyrrässä ja positiivinen yllätys oli, että nämä olivat hieman erilaisempia kuin mitä minulla jo ennestään värien ja koon puolesta löytyi. Lisäksi tuli kaksi pientä pussia helmiä ja ne pääsivät rasiaan yhden tällaisen setin seuraksi, joka ennestään minulta löytyi. Nyt noita raaskii jo käyttääkin, kun ei ole niin vähän. :D Myös tuollainen strassilaatikko kuului palkintooni ja siellä on siis erimuotoisia hopeisia strasseja. Tällaistakaan kokoelmastani ei vielä löytynyt. Tietenkin malliviuhka löytyi myös ja tämä tuli kyllä tarpeeseen, kun värigeelivalikoima pääsee paremmin esille viuhkassa, kuin purkeissa. :)
Torstaina siskolle piti väsätä pikahuolto, kun oli onnistunut murtamaan yhden kynnen ja pelkäsi sen puolesta. Muutenkin sellainen lähes sentin kasvuraja alkoi näyttämään hirvittävältä. Tosiaan tämä oli pikahuolto, eli vähän kasvurajan häivytystä viilaamalla, järkyttävässä kunnossa olevat tipit nopeasti mäkeen ja pinkin glitterin vaihto violettiin. Eipä tässä kauaa mennyt ja eipä jälkikään ollut parasta mahdollista. Tottakai sekin vaikutti asiaan, että yskitti niin törkeästi ja hengityssuojaimen kanssa ei meinannut saada henkeä ja räkä vaan valui...


Hienot pituuserotkin kynsissä... hyvä minä.

No tänään sitten fiksattiin noita kynsiä ja tehtiin muottipidennykset, kun sisko ei oikein tykkäillyt noista nysäkynsistä. Kyllä taas nauratti, kun en noita muotteja tosiaan hallitse... Eipä muuten tullut kuvaakaan noista fiksatuista kynsistä otettua, joten saa nähdä näettekö niitä sitten koskaan. Tarvitsee varmaan siskoa pyytää kuvailemaan niitä tai sitten ottaa huollossa kuva, vaikka silloin kynnet nyt eivät ole enää kauneimmillaan.

Nyt alkaa veto olla taas sen verran pois, että taidan ottaa nenäliinapaketin kainaloon ja käpertyä peiton alle yskimään. Hyvää yötä rakkaat lukijat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti