sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Anna mulle tähtitaivas

Kynsihuolto tuli taas väsättyä ja tällä kertaa turkoosi ja kuivakukat saivat kyytiä viilalla ja samalla kynsien pituudesta lähti ainakin puoli senttiä pois. Lähes kaikissa kynsissä on oma kynsi saavuttanut jo sellaisen mitan, että tipitkin saivat kyytiä, kun liimakin oli alkanut jo irtoilla kynnestä ja ne repsottivat. 
 
Koristelujen osalta oli toiveena mustaa ja hopeaa sekä mahdollisesti jotain timantteja. Kynsille laitettiin mustaa glitter dustia ja seuraavaan kerrokseen mustaa mix-hilettä, joka on kyllä mielestäni enemmän tummanharmaa kuin musta. Levitin tuon mix-hileen kovettamattoman geelin päälle pienellä koristelusiveltimellä ja hieman häivyttelin sitä mustan päälle. Laitoin vielä pari kerrosta rakennegeeliä ennen kynsien viilaamista tasaisiksi. Viilauksen jälkeen levitin vielä hden ohuen kerroksen rakennegeeliä ja nostin hopeiset tähtistrassit kynsille. Lopuksi vielä kerros viimeistelygeeliä. Näistä kynsistä tulee kyllä tähtitaivas mieleen ja olen kyllä lopputulokseen tyytyväinen ja myöskin kaveri oli taas tyytyväinen "rokkikynsiinsä". :)

Omat kynteni huutavat fiksaamista, kun olen niitä sen verran kaltoin kohdellut tällä viikolla. Molemmista etusormista puuttuu palat geeliä ja kynsinauhat huutaa öljyä ja kädet rasvaa. No ehkä kestän vielä ensi perjantaihin asti ja sitten kyllä tartun viilaan! Sen siitä saa, kun ei raaski lyhentää kynsiä sellaisiksi, että työssäoppimassa ei kolauttelisi jatkuvasti...

2 kommenttia: