keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kaverin synttäristiletit

Nyt on sitten minullekin iskenyt joku ärsyttävä syysflunssa, joten saa nähdä pääsenkö perjantaina kaverini synttäreille ollenkaan. :( Tein kuitenkin maanantaina kyseiselle kaverille synttärikynnet ja toiveena oli jotakin mustaa ja sinistä. Käytin tällä kertaa kirkkaita stilettitippejä, jotta viilaamista ei olisi niin paljon. Lyhensin kuitenkin viilaamalla tippejä hieman, kun olivat sen verran pitkät. Kynsistä sai kuitenkin tehdä pitkät, mutta en halunnut ihan övereitä tehdä, jotta kynnet olisivat vielä kekkereissä tallella. :D

Koristeluun käytin mustaa glitter dustia, jota levitin aivan kynnen kärkeen siveltimellä ja lisäsin seuraavaan kerrokseen sinistä glitteriä. Laitoin kynsiin vielä mustaa tylliä. Salmiakkihileen lisäsin koristeluihin vasta, kun kynnet oli viilattu tasaisiksi. Musta pyyhe ei ollut tuossa kuvauksessa paras mahdollinen tausta, kun tuo kynsien kärjissä oleva musta glitter näyttää hieman häviävän taustaan.

Tänään muuten saapui Diweissin paketti, jossa oli Kuukauden kynnet -palkintoni! Laitan siitä myöhemmin kuvan, koska en nyt tässä karmeassa olotilassa yksinkertaisesti vain jaksa raahautua kuvaamaan noita tuotteita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti