sunnuntai 25. elokuuta 2013

Violettia vinosti

Tulipahan tehtyä taas teräväkärkiset kynnet jollekin muullekin kuin vain itselleni. Kynsiin tehtiin pidennys ihan tavallisilla luonnollisilla tipeillä, joten viilattavaa riitti. Olin valinnut geeliksi Mereneidin Ultimate Builderin ja empä sitten osannutkaan levitellä sitä niin hyvin kuin pitäisi, kun se ei tasoitu oikein itsestään ja sitä saa oikeasti läästiä kynteen reilusti. Tietenkään en sitten muistanut sitä. Viimeaikoinahan on tullut käytettyä enemmän Vyletiä ja Ndediä ja ne ovat itsestääntasoittuvia. Kynnet olikin sitten kuin perunapellot, kun aloin viilata... Ehkä sitten ensi kerralla muistan tämän.

Muutenkin varmaan uv-valolaitteen lamput kaipaisivat vaihtoa, kun päällysgeelikin osittain lähti tahmaa pyyhkiessä kävelemään osittain joistakin kohdista, joten ei tämä mennyt sitten ihan putkeen. Muuten kyllä geelit olivat kovettuneet, jopa värigeeli, outoa... Kuitenkaan en ole huomannut tällaista ongelmaa näiden jälkeen, vaikka olen tarkkaillut asiaa. Tietenkin toisena vaihtoehtona oli liian kuiva sivellin eli liian vähän geeliä, joten jäi mattaisia kohtia. No, tapahtui tuossa mitä tapahtui, niin lamput saavat lähteä tilaukseen piakoin, kun ne kuitenkin ovat olleet ahkerassa käytössä.

Koristeluihin käytin Ndedin värigeeliä Straight Purple sekä hopeisia sirpaleita.

6 kommenttia:

 1. Erittäin tyylikkäät kynnet! Mitä nded-geelejä käytät? ihan tarkat nimet, kiitos! Tai mitä niistä suosittelet? Sivuilla on valikoimaa paljon, enkä yhtään tiedä mitä lähtisin tilaamaan. Tarkoituksen geelata niin luonnonkynsiä kuin tipeilläkin plus ehkä muoteillakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla on käytössä ndedin omat 3-vaihegeelit eli siis niitä valkoisia purkkeja. Base gel, rakennegeelit clear pink ja milky pink sekä sealing gel. Sit mulla on niitä värigeelejä. :)

   Poista
 2. Ok kiitos. Teetkö esim ranskalaisen näin: primer, basegel, jompi kumpi pink (jos haluaa tasoittaa oman kynnen väriä), valk. kärki näiden päälle ja vielä kirkasta rakenne tms geeliä tasoitukseen ja loppuviilauksen jälkeen sealing gel? Vai miten?

  VastaaPoista
 3. Ja vielä: levitätkö geelit siveltimellä (millä?)? Meille kurssilla opetettiin laittamaan kaikki geelit dotting toolilla. Tosin kurssin rakennegeeli olikin niin tönkköä, että hyvä kun sai purkista ulos, ehkä levittäminen dottingilla helpompaa kuin siveltimellä, mene ja tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa en ole ennen kuullutkaan että dottarilla levitettäisiin eikä siveltimellä :o Levitän siveltimellä ja käytössä Mereneidin artist 4 sivellin. Dotting toolia käytän vain värigeelin levitykseen.

   Poista