tiistai 25. syyskuuta 2012

Lähetys XXX on noudettavissa Postista...

Tänään tosiaan kotiutui tuo Diweiss -tilaukseni ja varmasti ainakin suurin osa kynsiharrastelijoista on huomannut, että Mimaxin tilauksien käsittely viivästyy. Saa siis nähdä, koska se saapuu hypisteltäväkseni. Sitä odotellessa kurkataan sitten tuonne Diweissin pakettiin. 

Elikkäs puhdistuslappuset alkavat uhkaavasti loppua, joten oli pakko tilata kevyet 1000 lappua varastoon. :D Elikkä siis kaksi 500 kappaleen rullaa. Ajattelin sitten samoilla postareilla ostaa jemmaan rakennegeeliä ja tosiaan noita ndedin geelejä olen käytellyt ja ihan hyvin on toiminut. Toki harkinnassa on siirtyä kokeilemaan joitakin muita geelejä jossakin vaiheessa, mutta mennään nyt näillä vielä.
Paketista paljastui vielä koristeita, jotka tulivat kaupanpäällisinä. Tällä kertaa tuosta mystisestä pussista löytyi kaksi tarra-arkkia, kukkafimoja sekä noita helmenpuolikkaita, joita alkaakin kerääntyä sen verran, että taidan pian lajitella ne hyrrään väreittäin. Tällaisia kynsijuttuja tällä kertaa, palataan näihin ostosjuttuihin sitten, kun tuo Mimaxin paketti kotiutuu. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti