sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Sunnuntain ranskalainen

Eilen tuli taas kaivettua vehkeet pöydälle ja tehtyä yhdet kynnet. Kyseinen henkilö, jolle kynnet tein oli katsellut kuviani ja toivot saavansa tällaisen ranskalaisen, mutta pinkillä glitterillä. Kynsiin käytin siis valkoista värigeeliä, jolla tein eräänlaisen ranskalaisen manikyyrin ja rajalle ripottelin ohuella siveltimellä pinkkiä glitter dustia. Kynsiin tein tipeillä pidennykset ja taas kerran kuvasta huomaa, että joitakin tippejä olisi saanut viilata hieman enemmän, mutta ehkä opin sen sitten joskus! :) Harmittaa, kun en onnistunut taas kerran kuvaamisessa sitten yhtään. Järkkäri tänne kiitos. Ehkä mä koitan jatkossa panostaa kuvaamiseen jokaisissa kynsissä enemmän ja otan vähintään 20 kuvaa. Pakko siellä jotain kelpoja on olla. Yleensä räpsin 6-10 kuvaa ja ehkä hyvällä tuurilla joku on ihan kelvollinen. :D
Tällä viikolla kotiutuu pari kynsitarvikepakettia! Toinen Diweissilta, joka kylläkin sisältää geeliä ja puhdistuslappuja ja toinen Mimaxilta ja sieltä on tulossa läjä koristeita. Jee! Taidan heti laittaa kameran akun latautumaan, että pakettien tullessa on sitten kamerassa virtaa ja pääsen heti jakamaan iloni teidän kanssa. ;)

4 kommenttia:

  1. Uuuu sitte heti kuvaa siitä Mimaxin paketista =P

    VastaaPoista
  2. Kauniit! Mä kokeilin kerran tän tyyppistä sillee, että valkoinen ranskis ja sen yläpuolelle violettia... Iskä kysy, että onko mun kynnet vereslihalla... D:
    xoxo Mella

    VastaaPoista