tiistai 11. syyskuuta 2012

Ranskalainen pinkillä värigeelillä

Työssäoppiminen tosiaan alkoi tuossa maanantaina ja mukavaa on ollut! Olen paiskinut hommia niin urakalla, että pari kynttäkin on ilmaantunut. :D Mukavaa on kyllä ollut, harmi vaan, että jakso on vain kahden viikon mittainen. Juuri, kun on päässyt jyvälle kyseisen liikkeen toiminnasta ja tuotteista niin se loppuu. :( 

Mutta nyt niihin kynsiin taas. Eilen illalla väkersin vielä koulukaverille huollon, kun oli onnistunut viikonloppuna pamauttamaan auton oveen kyntensä ja siitä oli lohjennut pala. Samalla lyhensin hieman kynsiä, jotta työssäoppiminen sujuisi mukavammin. Pituutta laitetaan lisää, kun koulu jatkuu taas. :) Toivomuksena oli tällä kertaa pinkkiä, mutta ei glitteriä. Jäljelle jäi sitten enää pinkki värigeeli. Ehdotin, että voisimme tehdä sillä ranskalaisen manikyyrin ja laittaa mustat timantit nimettömiin. Sehän kävi ja niin tehtiin. Kynsistä tuli mieluisat kaverille ja minulle. :)

Tällä kertaa levitin ensin primerin ja sen jälkeen pohjageelin päälle pari kerrosta värigeeliä dottingtoolilla. Smile line ei nyt ole paras mahdollinen, mutta kyllä se nyt suht siisti kuitenkin on. Voin myöntää, että unohdin siinä salkkareita kuunnellessa siistiä värigeelin rajan puhtaalla siveltimellä, antakaa anteeksi. :D Timantit laitoin viimeistelygeelin päälle, kovetin ja levitin lopuksi vielä kerroksen Cesarsin Sealing -geelin. 


Laitetaan tähän lopuksi vielä kiva sateenkaarikuva, jonka otin viime lauantaina, kun olimme auton kanssa liikennevaloissa siskoni kanssa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti