torstai 29. marraskuuta 2012

Uutta kynsikamaa

Vihdoinkin vilautan joitakin uusia ostoksia. Inhottavaa kuvata tässä pimeydessä ja menetin täysin hermot koko touhuun, joten kuvia ei pahemmin näistä ostoksista tule. Saatte välillä lukea! :D

Elikkä tilasin ensimmäisen kerran Ndediltä jokunen aika sitten ja sieltä ei nyt mitään kovin ihmeellistä kotiutunut. Tilasin muistaakseni 40 kappaletta viiloja, pari tippiliimaa, Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä, kaksi 50 ml Ndedin rakennegeeliä. Viisi värigeeliä tilasin myös, joista kyllä harmikseni yksi puuttui, joten viestiä lähti sinne suuntaan. Uuden primerinkin tilasin jemmaan samalla, kun kuitenkaan ei ihan heti tule noita geelejä lisää tilattua, kun varastossa oli jo ennestään yli 50 ml rakennegeeliä. Ainiin tilasin kokeiluun myös Ndedin Make up -geelin. Saa nähdä onko siitä mihinkään.
 
Ehkä kuitenkin tärkein ostos oli kolme tyhjää geelipurkkia. Tykkään hankkia geelejä isommissa purkeissa, joista sitten täytän pienempiä. Vanhat alkoivat olla jo sellaisessa kunnossa, että oli aika uusia ne. Tein tietokoneella laput purkkien päälle, jotta tiedän mitä tavaraa se sisältää. Tajusin kuitenkin noita purkkeja vaihtaessa, että unohdin tilata niitä neljä kappaletta, koska tilasin kokeiluun myös tuommoisen hieman peittävämmän vaaleanpunaisen rakennegeelin. Sen laitoin sitten vanhaan purkkiin, jonka ensin putsasin ja valitsin tietenkin kaikista siisteimmässä kunnossa olevan purnukan. Ensi kerralla sitten täytynee hankkia samanlainen purkki kuin nuo muut. Muuta ei sitten muistaakseni tuolta Ndediltä kotiutunut. Eli ei siis mitään ihmeellisiä ostoksia, mutta aika tärkeitä, jotta saa kynsiä väsättyä. ;)
Cesarsillekin tein tuossa viikonloppuna tilauksen, kun halusin karheampia viiloja huoltoja varten. Testaan nyt  näitä siihen vanhan geelin viilaamiseen ennen sitä, kun totean, että sähköviila on pakko hankkia. Nämä viilat ovat 80/80 grit, kun taas muut käyttämäni ovat 100/180. Samalla tilasin sitten perhosmuotit kokeiluun, jos niillä onnistuisi muottipidennykset paremmin. Muutenkin olen lukenut niistä pelkkää hyvää, joten parempi toimia tai heitän ne seinään! Lisäksi tilasin Sinan glittereitä, kun ovat tarjouksessa. Tällaisia ostoksia tällä kertaa, nyt saa jäädä kynsishoppailut tauolle, kun tarttisi hankkia joululahjoja muillekin kuin itselle. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti