sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Ostoksia, halloweeniä ja yhdet kynnet

Perjantaina alottelin siskon kynsihuoltoa ja kävi hyvä tuuri, kun ennen geelien levitystä sattui postinainen soittamaan ovikelloa ja ojentavan Mimaxin paketin. Pääsin siis heti testaamaan uutta geeliä. Tilasin Vylet Nailsin 1-vaihegeelin kokeiluun ja samalla tietenkin luonnollisesti ostoskoriin eksyi muitakin tuotteita. Elikkäs tuon geelipurkin lisäksi tilaukseni sisälsi koristelusiveltimiä, geelisiveltimen, tyhjiä säilytyspurkkeja sekä kolme ihanaa mix-hilettä.
Siskollani ei ollut mielessä mitään muuta kuin, että kynsiin laitetaan joku suht huomaamaton koristelu eli ei mitään kirkkaanpunaista ranskalaista tai muuta vastaavaa. Päädyin sitten valkoiseen värigeeliin ja ranskalaiseen manikyyriin hopealla koristelulla. Tein nämä kynnet siis tuolla 1-vaihegeelillä ja oli jotenkin hassua väsätä kynnet vain yhtä geelipurkkia käyttäen, tosin oli se kätevää! Laitoin kuitenkin lopuksi Cesarsin Sealing-geelin valmiiden kynsien päälle. 
Perjantaina hyppäsin sitten kynsien valmistuttua bussiin ja suuntasin erään kaverin luo halloween -kekkereihin. Ne juhlat kyllä jossain vaiheessa menivät siihen, että kuunneltiin joululauluja, mutta väliäkös tuolla, kun kaikilla oli hauskaa! Olin ihan pettynyt, kun kaveri ei ollut ostanut sellaista kivaa muovista silmämunaa lillumaan boolimaljaan. Näytti tuo karpaloliemi kuitenkin aika hurjalta jääpaloineen ja puolukoineen. :D
Itse hypin koko viikonlopun piruna. Nyt kuitenkin taidan laittaa sarvet laatikkoon odottamaan seuraavaa vuotta. Huomenna käyn heti aamulla hakemassa postista pari pakettia ja yritän ehtiä ennen koulua vilauttaa yhtä ihanaa kynsimokaa sekä mahdollisesti myös niitä pakettien sisältöjä. ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti