tiistai 27. marraskuuta 2012

Kimallusta mulle

Tadaa, nyt kynsilläni ei ole mustaa värigeeliä! Käytin kynsiin koristeeksi hopeaa mix-hilettä ja geelinä käytin tuota Vylet Nailsin 1-vaihegeeliä. Työssäoppimisen takia kynnet piti myös lyhentää aika nysiksi ja saa nähdä miten kestävät, kun ovat näin joulun tullessa aika kovalla koetuksella kukkakaupassa. Keskisormessa on tippipidennys, kun se katkesi ikävästi aiemmin. Annoin sen parantua ennen uuden kynnen rakentamista, kun se tosiaan katkesi sen verran pahasti, että veri hieman lensi. :D 

Tällä kertaa viilasin lähes kaiken vanhan geelin pois, koska muutamassa kynnessä oli pieni irvistysongelma kärjessä ja musta värigeeli on sen verran pohjalla, että viilattavaa riitti. Ihan kivaa vaihtelua nämä hopeiset kynnet ovat, mutta jotenkin tunnen oloni vieraaksi näin kimaltavissa kynsissä, kun ei vähään aikaan ole mitään pelkkiä hilekynsiä ollut.


Eilen sain vihdoinkin purettua tuon pahvilaatikon, jossa Ndedin tilaus tuli. Tänään haen postista Cesarsin tilauksen, joten mikäli saan kaiken tänään kuvattua, niin huomenna olisi luvassa vähän shoppailuja. :)

2 kommenttia: