lauantai 10. marraskuuta 2012

Kaverille kans

Olin sopinut yhden koulukaverin kanssa, että huollan hänen kyntensä, jotka hän oli käynyt liikkeessä aiemmin ottamassa. Peukut olivat katkenneet (siis kynnet tietenkin, ei itse peukalot), joten niihin laitoin uudet tipit. Vanhoja ilmaantuneita geelejä viilatessa yksi kynsi päätti katketa, joten siihenkin piti laittaa uusi tippi. Oli kyllä aika mielenkiintoista taas huoltaa jonkun toisen tekemät kynnet. Lyhensin kynsiä aika reippaasti ja koristeluksi laitettiin samaista mustaa geeliä ja glitteriä kuin itselläni on, kaverin toiveesta. :)
Itseeni iski sitten taas kerran joku ihmeen tarrainnostus ja lätkäsin sitten omiin kynsiini perhostarrat. Olisin voinut kyllä jättää lätkäisemättä, kun jotenkin ne ovat liikaa ainakin tuossa nimettömässä. Vai mitä mieltä sinä olet?
Minulla on aika ihana isäpuoli, kun yllytti tänään minut tilaamaan Ndediltä geelejä, kun ennen olen hankkinut samaa tavaraa kalliimmalla Suomesta. Muutenkin hän on ollut oikein mukava tukiessaan rahallisesti ja muutenkin tätä harrastustani aina välillä! :) No ostoskoriin eksyi sitten parit värigeelit, sekä rakennegeelejä, viiloja, tippiliimaa, tyhjiä geelipurkkeja ja öö olikos muuta, en muista! Odotan innolla paketin saapumista. Tarkoituksena oli tilata ensin akryylikynsiä varten vehkeet, mutta en nyt vielä kuitenkaan niitä viitsinyt hankkia. Ehkä joskus toiste sitten, kun olen tutkinut asiaa lisää ja mietiskellyt asiaa enemmän. Kuitenkin jo geelivermeiden hankkimista mietin varmaan ainakin vuoden ja tämä akryyli-innostus on vasta alussa, kun olisi mukava siihenkin tutustua. Tänään söin muuten aika hyviä täytettyjä paprikoita, kun tuolla äidin luona vierailin ja isäpuoli kokkaili. Nami!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti