keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Simppeliä ranskalaista

Taas geelikynsiä! Huomennakin pitäisi jotakin väkertää taas koulun jälkeen, mutta ihan kiva se on tehdä useampia kynsiä samalla viikolla, kun työskentely sujuu paremmin. Aina tauon jälkeen on pientä alkukankeutta. :D 

Käytin kynsissä kirkkaita tippejä kapealla liimapinnalla, niiden häivyttely on huomattavasti mukavampaa kuin noiden naturellien tippien. Väsäsin tämän ranskalaisen kahdessa tunnissa, toki kuvista huomaa, että viilaa olisi taas kerran saanut heilutella reippaasti enemmän joidenkin kynsien kohdalla. Parhaiten kyllä oppii, kun kuvaa kynnet, kun niitä voi sitten tutkiskella "uusin silmin". Muutenkin pitäisi harjoitella enemmän tuota kynsien rakentamista alusta asti, jotta muodosta saisi paremman. 

Näihin kynsiin laitettiin koristeeksi valkoisella värigeelillä ranskalainen manikyyri ja tuo kärki sitten sai glitter diamondia vielä lisäksi, että saatiin kynsiin hieman kimallusta. Olisin taas kaivannut geeliä, jolla olisin saanut tuota valkoisen kärjen rajaa nostettua ylemmäs. Onneksi sellainen taitaa olla tulossa jo, ellen sitten ihan väärin muista. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti