torstai 3. toukokuuta 2012

Sinistä lakkausta tälläkin kertaa

Eilen oli sinistä, niin tänäänkin. Oli kyllä vahinko, että tuli peräkkäin kaksi sinistä lakkausta, kun teki mieli tehdä lakkaus Dependin lakalla 247 ja Dependin vaaleansinisellä cracked effectillä pitkästä aikaa. Olen lakannut näillä kahdella useasti aiemmin, yhdistelmä on kiva. Aikaisemmin en kyllä ole laittanut koristeeksi strasseja, mutta nyt halusin laittaa, kun noita vaaleansinisiä ei ole tullut aiemmin käytettyä ja tähän ne mielestäni sopivat. Tuokin cracked effect- lakka oli mennyt ihan puuroksi, että ärsyttää. Täytyisi varmaan hankkia uusia.Yhyy tuo crackle-lakka teki taas temput ja vei alla olevan värilakan tuolta nimettömän sivusta mennessään. :(

Postinainen kantoi minulle tänään taas paketteja kotiin ja vaikutti hieman ärsyyntyneeltä, kun oli jo toinen kerta tällä viikolla. ;) Rakennegeeliä piti tilata valmiiksi jo jemmaan pari purkkia ja samalla hankin koristeita ja muita tarvikkeita. Vielä on yksi paketti tulematta ja sieltä tulee harjoitus/malliviuhka, johon voin sitten kokeilla koristeluja ja dotting tooleja.


Minibuffereita, rakennegeeliä, värigeelejä, hileitä ja muita koristeita, manikyyritikkuja, kynsinauharavinne, tyhjä koristehyrrä, hanskat suojaamaan käsiä geelikynsikoekaniinille, siveltimien puhdistusastia ja kaksi geelisivellintä.

Kyllä taas tuota tavaraa tuli paljon lisää. Koristeetkin muuttivat isompaan laatikkoon tänään. :D Ehdin sentään näitä uusia juttuja tutkiskellessani tehdä myös koulutehtäviä ja tänään aloitin väsäämään väriopin tehtävää ja tarkoituksena on tehdä väriympyrä tai joku muu vastaava viritelmä missä on 12 eri väriä ja niistä väreistä 6 eri sävyä. Tuli sitä vähän kynsilakkojakin sudittua paperille, kun lakkalaatikosta löytyi sopivia sävyjä. Pääosin kuitenkin leikkasin lehdistä kaikki värit ja huomenna jatkuu operaatio "leikkaa-liimaa-askartele".

Tällaista siis tänään ja huomenna jatkuu.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti