lauantai 19. toukokuuta 2012

Kynsien koristelua ja kynsilakkasormus

Kovin kauaa en viihtynyt pelkillä glitterkynsillä. Ne olivat mielestäni tylsät ja kaipasivat koristelua. Koristelussa käytin tarroja ja strasseja ja koristeet laitoin puhtaiden geelikynsien päälle ja viimeistelin päällyslakalla. Näin saan vaihdeltua koristeluita, jos alkaa kyllästyttämään. Tuskin kyllä viikkoa kauempaa viihdyn näissä sinisissä glittereissäni. Tykkään taas kerran kynsistäni ja koristelut ovat kivat, vaikka ei nyt mitenkään ihmeelliset ole.



Uutena villityksenä olen alkanut väsäilemään kynsilakkasormuksia ja tietenkin tässä sormuksessa on samaa glitteriä, kun kynsilläni. ;) Laitoin ensin lasikapussin "väärälle puolelle" väritöntä lakkaa ja ripottelin siihen glitteriä. Annoin kuivua ja toistin saman ja sitten annoin taas kuivua ja liimasin kiven sormuspohjaan. Idean sain Sonnen blogista ja tarkempi ohje sormuksen tekoon löytyy täältä. Kunhan saan tehtyä lisää sormuksia niin laitan kuvia.





2 kommenttia:

  1. mistä olet hankkinut noita tarroja? ne ovat tosi kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ne on mun lemppari tarrat. :) Oon tilannu ne nails.diweiss.fi nettikaupasta, mut muistaakseni oon nähny niitä muuallakin myytävän (esim jt-cosmetics).

      Poista