lauantai 5. toukokuuta 2012

Frosted Fuchsia

Frosted Fuchsia taisi olla ensimmäinen Wet n Wild lakkani ja se on ollut kovassa käytössä. Pullossa on enää reilusti alle puolet lakkaa jäljellä ja onhan tällä kokoa se 12,7 ml. Lakkasin tänään pitkästä aikaa taas sillä ja tarvitsisi hankkia kynsilakanohentajaa, oli meinaa sen verran paksuuntunut tuo lakka, että oli vaikea saada se nätisti kynsille.
 Vaikka Frosted Fuchsia on nätti ilman koristelujakin, halusin taiteilla kynsille jotain koristelua. Tein Flormarin lakalla U24 liukuvärjäyksen kynsiin ensiksi ja totesin kynsien olevan vieläkin jotenkin tylsät. Päädyin leimaamaan Konadin laatasta m84 kukkakuviot kynsiin, jätin kuitenkin pikku- ja keskisormen ilman leimauksia. Leimausten seuraksi laitoin vielä strasseja.
Eilen illalla leivoin pitkästä aikaa! Toukokuun Pirkka Ruoka -lehdessä on Brita-kakkuun ohje ja päätin tehdä sitä. Siskoni tuli tänään päivällä kakkukahville, vaikka eipä tässä mitään syytä juhlaan ollut, mutta saa sitä joskus muulloinkin kakulla herkutella. ;) Tein pohjan lehden ohjeella, mutta siinä oli ohje johonkin raparperitäytteeseen, mutta jätin sen suosiolla väliin ja täytin oman kakkuni kermavaahdolla ja vadelmilla. Jätin myös mantelilastut päältä pois, koska en oikein välitä niistä. Oli kyllä herkkua.
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti